Shine

Így add a világ tudtára, mekkora egy papucs vagy

Már az első héten 4 millióan fotózkodtak a gigaklumpás Snapchat filterrel, pedig a Crocs elméletben gáz.

A megosztó gumiklumpa az elmúlt években kapott már hideget és meleget egyaránt, sokan túlárazott kertészkedős lábbelit látnak benne, mások elalélnak a továbbgondolt kifutói változatokért is.

A jelek szerint azonban Crocs papuccsal a fejünkön fotózkodni királyság. A Snapchaten érhető el az új animált filter, aminek segítségével egy klasszikus Crocs-ot varázsolhatunk fejünkre, ami, ha kissé hunyorítunk, olyan, mint az angol királyi testőrség égig érő kucsmája.

Crocs Shoes (@crocs) által megosztott bejegyzés,

Az ötlet faék egyszerű, de mint minden olyan, ez is betalált, hiszen egy kis virtuális vigasságban miért is ne lenne benne a világ? Ráadásul aki az ingyenes filter használatával indul a papucsfejfotókhoz kitalált versenyen, az még kb. 100 ezer forintnyi pacskert is nyerhet, amivel a teljes család gumiklumpa-szükséglete fedezhető – talán egy életre.

Crocs Shoes (@crocs) által megosztott bejegyzés,

A Crocs ráadásul még azt is elérte, hogy maga Drew Barrymore is dalra fakadjon a csinosnak nem mondható lábbelikről, miközben mi virtuálisan a fejünkre húzzuk őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top