Shine

Rihanna mamutcsizmája túlmegy minden határon

A hétvégi Coachella Fesztiválon viselte Rihanna az ominózus combcsizmákat, de bár ne tette volna.

Rihanna mindig is híres volt különc öltözékeiről, bevállalós stílusáról, amibe simán beleférnek pucérruhák és extrán kivágott szettek is. Egy combközépig érő csizma szimpla hétköznapi viselet számára, naná, hogy egy fesztiválra ennél vadabb megoldást választ.

Csak épp a kiszemelt testszínű, rogyasztott szárú csizmánál nehezen tudott volna előnytelenebb lábbelit választani, az ugyanis konkrétan olyan vastag és formátlan csülköket varázsolt neki, mint egy mamut lábai. Arról nem is szólva, hogy a színben passzoló ruhaköltemény olyan volt, mintha egy tekercs sütőpapírt tekertek volna köré.

Rihanna mamutcsizmában, a 2018-as Coachella Fesztiválon (Fotó: instagram/badgalriri)

Szép dolog a polgárpukkasztás és az excentrikusság, de azért felfoghatatlan, miért akar valaki direkt előnytelenül felöltözni. Pláne, ha olyasvalakiről van szó, aki lányok, nők millióinak stílusára van hatással.

És mégis, már most azt olvasni, Rihanna megnyerte a Coachella képzeletbeli stíluskupáját, köszönhetően az Y/Project őszi/téli kollekciójából való szettjének. A csizma egyébként nem véletlenül ilyen ronda, azt ugyanis a márka az UGG csizmák tervezőivel közösen alakították ki.

Az Y/Project által tervezett ruha a divatbemutatón és Rihanna interpretálásában (Fotók: Getty Images, instagram/badgalriri)

Persze minden csak viszonyítás kérdése, a GUCCI símaszkos betörő szettjéhez képest, ami 2018 őszi/téli kollekciójuk egyik gyöngyszeme volt, egészen vállalható, és Rihanna bizony azt is felvette – a forró sivatagba.

A GUCCI símaszkos szerelése a divatbemutatón és Rihannán, a 2018-as Coachella Fesztiválon (Fotók: Getty Images, instagram/badgalriri)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top