Shine

Lagerfeld szerint zárdában a helye annak, aki nem akarja, hogy lehúzzák a bugyiját

Karl Lagerfeldnek elege van a #metoo mozgalomból és ezt nyíltan fel is vállalja.

„Olvastam valahol, hogy ma már meg kell kérdezned a modellt, kényelmesen érzi-e magát pózolás közben. Ez egyszerűen túl sok, mostantól dizájnerként nem tehetsz semmit” – fogalmazott Karl Lagerfeld a Numero magazinnak adott interjújában, ahol arról is beszélt, mennyire elege van a #metoo mozgalomból.

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld (Getty Images)

„Ha nem akarod, hogy lehúzzák a bugyidat, ne légy modell! Vonulj kolostorba, ott mindig van hely. Még toboroznak is!” – jegyezte meg a divatguru.

Lagerfeld kijelentései hatalmas felháborodást váltottak ki a közösségi médiában. Rose McGowan, aki egyike volt az első néhány színésznőnek, akik nyíltan beszéltek a hollywoodi szexuális zaklatásokról, az Instagramon válaszolt a divattervezőnek és egyben bojkottot hirdetett a Chanel divatház ellen.

„Karl, tegnap éjjel olvastam az undorító kijelentésedet. Mocskosnak éreztem magam. Ma reggel találkoztam Irene nővérrel és könnyített a lelkemen. Biztos vagyok benne, hogy Irene nővér megbocsát neked, amiért egy nőgyűlölő dinoszaurusz vagy, de én azt gondolom, hogy hitvány, kisszerű, sötét lélek vagy, és én nem bocsátok meg. Rengeteg pénzt kerestél a nők bizonytalanságaiból, és itt az ideje, hogy ellovagolj a nőgyűlölő naplementébe” – írta a színésznő.

Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top