Shine

Így hordd a kockás nadrágot tavasszal

A kockás minta közkedvelt marad a tavaszi-nyári időszakra is, ennek megfelelően pedig számos variációból válogathatunk ízlésünknek, stílusunknak megfelelően.

Ezt a divatbemutatókon is láthattuk több tervezőnél, feltűntek a kockás pantallók többek között az Armani és a Hermés kifutóján is.

Megnézem
Összes kép (4)

A legnépszerűbbek a szürkés alapú változatok, amelyek igazi munkahelyi viseleteknek számítanak. Találhatunk szűkített fazont és csípett derekú, lezser caprit is, a színek mellett azonban érdemes azok kontrasztjára, illetve a kockák méretére is figyelni, hogy azok biztosan ne vastagítsák combunkat, ne szélesítsék fenekünket.

Felsőnek mindenképp érdemes egyszínűt választani, nehogy mellényúljunk a minták halmozásával, nem úgy a blézer esetén, ami most nagyon divatos, ha ugyanolyan, mint a nadrág. A cipő és táska esetén azonban érdemes egy kis izgalmat belevinni az outfitbe: válasszunk élénk színeket, izgalmas formákat, hogy az irodai sikk merevségén lazítsunk egy kicsit.

Kockás nadrág – street style:

Megnézem
Összes kép (7)

Tippek, lelőhelyek:

Lezser szabású, világos alapon óriáskockás

Massimo Dutti


Oldalt csíkos capri fazon

Zara


Elöl kockás, hátul fekete slim nadrág

Marc Cain


Hajszálkockás, csípett derekú nadrág

Mango


Abroszkockás cigarettanadrág

H&M


Bő szárú, óriáskockás nadrág

By Malene Birger


Piros kockás slim fazonú

Hugo Boss


Lenge, fekete alapon fehér kockás

Max Mara


Gumírozott derekú, extra bő szabású, gingham kockás nadrág

Twinset


Világos alapon kockás nadrág

Stradivarius

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top