Shine

Jennifer Lopez piacra dobja ragyogását

Énekesnői karrierje immár húsz éve tart, a ragyogás már a kezdetektől jellemzi. Most, 2018-ban pedig új fejezet kezdődik, immár mi is részesülhetünk a tündöklésből, ugyanis Jennifer Lopez hamarosan sminkkollekciót indít.

Esetében a ragyogás szó nem holmi közhely, tökéletes sminkjétől és finoman ragyogó bőrétől már 1999-ben is mindenkinek leesett az álla, mikor első klipjét bemutatta:

A lengyel INGLOT márkával közös sminkkollekciójában így érthető módon bérelt helye van a bronzosítónak is. (Rihanna, nadrágot felkötni!) De ne olcsó bazári csillámokat vizionáljunk. Az allure magazinnál már volt szerencséjük a bronzosítóhoz, és úgy jellemezték, mint ami bársonyosan lágy, inkább matt, a karamelles színű por azonban olyan apró szemcsés, hogy szinte eggyé válik a bőrrel, egyáltalán nem kelt művi hatást. Ellenkezőleg, csillámok nélküli természetes ragyogást ad a bőrnek.

A bronzosító mellett még egy seregnyi J.LO smink várható, a kollekció ugyanis szám szerint 70 terméket fog tartalmazni…

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top