Shine

Ashley Graham és Karlie Kloss a Rippel fivérek babérjaira törnek

Ashley Graham jelenleg a legünnepeltebb plus size modell, és mint kiderült, edzőtársnak sem utolsó. Karlie Kloss szupermodell legalábbis szívesen emelgeti őt a levegőbe, meglepő könnyedséggel.

Az Instagramon posztoltak magukról egy fotót, amin a programozást is tanító szőke szépség, Karlie, az égbe emeli és lábfején megtartja Ashley-t, úgy egyensúlyoznak játszi könnyedséggel. Tisztára úgy, mintha a Rippel fivéreket látnánk gyakorlás közben.

Egyikük számára sem lehetett egyszerű mutatvány ezt kivitelezni, de kétségtelen, hogy Karlie-ról ez idáig is tudható volt, megszállott sportoló, aki  – mint ahogyan Ashley – nem veszi félvállról a testmozgást.

Karlie Kloss (@karliekloss) által megosztott bejegyzés,

A két szupermodell nemcsak divatanyagokon látható együtt, nagyon jó barátnők is, közös fotójukat is megosztották mind a ketten, aranyos kis üziket hagyva egymásnak. „Az igaz barátok soha nem nyomják le egymást” – írta a képhez Ashley Graham, míg Karlie Kloss így üzent: „I got you”, amit érthetünk úgy is, „Foglak”, de úgy is, „Vigyázok rád”.

Karlie Kloss és Ashley Graham szupermodellek a #BoF500 partin, 2017 szeptemberében (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top