Shine

Kim Kardashian tangatűsarkúja az ortopédusok rémálma

Összegyúrtak bele mindent, amitől ronda és kényelmetlen lehet egyszerre, de félő, hogy így is trendet teremt.

Már Rihanna és a Puma közös tavaszi kollekciójában is láthattunk magas sarkú tangaszandálokat, de volt már ilyenre példa korábban is, pár évente egy-egy divattervezőnél el szokott gurulni a gyógyszer, és úgy dönt, beválogatja a kiegészítők közé ezeket a rémségeket.

Így hát mi sem aggódtunk, hiszen van más cipőszörny is, ami divatban van. Most azonban, hogy Kim Kardashiant egy ilyen lábgyilkossal fotózták le, reményeink porba hulltak, hiszen tetszik, nem tetszik, Kim igazi celebkirálynő, ha ő valamit felvesz, azt tömegek fogják menthetetlenül leutánozni, hiába kényelmetlen már ránézésre is.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Eddig sem értettük Kim fura vonzódását a biciklis nadrágok iránt, utcai viseletként minimum abszurdnak hat még akkor is, ha tökéletesen passzol a ’90-es éveket felhánytorgató trendekbe. Tangatűsarkúval azonban még a lábszárközépig felhúzott fehér zoknis szettnél is durvább az összkép. Bár, ki tudja…

Tangatűsarkú vs. sportcipő fehér gigazoknival (fotók: instagram/kimkardashian)


Kapcsolódó:

Tangaszandálok a kifutókról

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top