Shine

Sztárok hozzák újra divatba a nyolcvanas évek sminktrendjét

A kifutókon évek óta láthattunk ilyen szemsminkeket, azonban újabban a sztárok is elkezdték hordani.

Egy sor világsztár, köztük Margot Robbie, Emma Stone és Emily Ratajkowski is sárgás, narancsos szemsminkkel jelent meg az utóbbi hetekben. A nyolcvanas éveket idéző sminktrend az elmúlt években többször is felbukkant a kifutókon, magazinokban, viszont mégsem jött igazán divatba. Ez azonban most változhat, hiszen amit a hírességek viselnek, az jó eséllyel az utcai divatban is elterjed.

Megnézem
Összes kép (5)

Citrusos szemhéjpúderrel látványos sminket készíthetünk, azonban legalább ennyire látványosan mellé is foghatunk vele. A lényeg a bőr-, haj- és szemszínünknek megfelelő árnyalat kiválasztása, ugyanis ha ezt elrontjuk, akkor kimondottan beteges lesz tőle a tekintetünk.

Az élénkebb citrom- és narancssárga árnyalatok főleg a sötét hajhoz és szemhez, illetve a vagy nagyon fehér, vagy kreol bőrhöz passzolnak. Világos hajúaknak és bőrűeknek a szolidabb, pasztelles narancsárnyalatok az előnyösek. Barnáknak pedig jó választás lehet még a rezesbe hajló narancs.

Ha ilyen szemsminket viselsz, az erős rúzst felejtsd el, a szádat natúr vagy barackos árnyalatúra fesd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top