Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Shine

Akkora feneket plasztikáztatott magának egy nő, hogy alig tud leülni

A plasztikaimádó nő mintegy 200 szépészeti beavatkozáson van túl, a legutóbbi azonban nem úgy sikerült, ahogy szerette volna.

A 28 éves Star Delguidice gyerekkorától kezdve elégedetlen volt a külsejével, amiért a szüleit hibáztatja. Jehovista édesanyja és édesapja szigorúan nevelték, folyton mondogatták neki, hogy más gyerekek szebbek nála, és nem engedték el szinte sehová, viszont sokszor váltott iskolát, és így nagyon kevés barátja volt.

17 éves volt, amikor az édesanyja elhagyta. Ekkor sztriptíztáncosnőként kezdett dolgozni, és hamarosan megcsináltatta az első szépészeti beavatkozását: feltöltette az ajkait. Nem sokkal később az első mellnagyobbításán is túlesett.

Star Delguidice (Profimedia/Caters News)

Az azóta eltelt 11 évben mintegy kétszáz plasztikai műtéte volt. A vetkőzéssel, illetve dominaként keresett pénzéből ingatlanokat vásárolt, és azok kiadásából fedezi a beavatkozásokat.

„Csak a pénz érdekel, és a külsőm” – fogalmazott.

Kétszer akkora lett a feneke, mint amekkorát szeretett volna (Profimedia)

Legutóbbi és egyben eddigi legnagyobb műtéte egy 7 órás fenékplasztika volt, melyet Törökországban csináltatott tavaly decemberben, a végeredménnyel azonban elégedetlen. A feneke ugyanis kétszer akkora lett, mint szerette volna, alig tud leülni, és attól tart, hogy a 25 kilós (!) testrész szétrobban. 

A félresikerült fenék miatt pánikrohamai vannak, és mielőbb ki akarja vetetni az implantátumokat. 

The Sun/Metro

Címlap

top