Shine

Hipszterszakállat növesztett a nő és boldogabb, mint valaha

Szerelmének köszönhetően tudta elfogadni önmagát.

A 26 éves Nova Galaxia policisztás ovárium szindrómában (PCOS) szenved, ennek következményeképp pedig erősen szőrösödik az arca. A nő 14 éven át kétségbeesetten küzdött a szőr ellen, minden nap korábban felkelt és alaposan megborotválkozott. Rettegett attól, hogy mit gondolnának az emberek, ha kinövesztené a szakállát.

2012-ban megismerkedett egy Ash nevű modellel, aki sem férfiként, sem nőként nem azonosítja magát. Egymásba szerettek és azóta is együtt vannak. Nova életét megváltoztatta a szerelem, az önbizalma egyre erősebb lett az évek során.

Tavaly ősszel aztán úgy döntött, felhagy a borotválkozással. Hipszterszakállat növesztett, ami kissé félelmetes volt kezdetben, de ma már nagyon szereti és gondosan ápolja.

Bár negatív visszajelzéseket is kapott, rengeteg a pozitív reakció. Szerelme, Ash is szereti a szakállát és nagyon büszke Novára.

“A hipszterszakállammal boldogabb vagyok, mint valaha. Olyasvalakivel vagyok, akit szeretek, aki támogatja a döntésemet és szeret engem önmagamért, a szakállammal együtt” – mondta Nova.

metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top