Shine

Fejeket cipelő modellek és más meglepetések – A Milánói Divathét kitett magáért

Fejeket cipelő modellek, drónok és kiskutyák is megfordultak a kifutókon, amik csak úgy tobzódtak a merész színekben és látványos mintákban.

A fejeket cipelő Gucci modellek, a Dolce&Gabbana drónok és a Tod’s által felvonultatott kiskutyák mellett maguk a kollekciók is emlékezetesre sikerültek. Meglepő húzásnak számított, hogy Karl Lagerfeld saját márkás hamisítványként Fila logós Fendi cuccokat tervezett, a Prada futurisztikus és klasszikus elemekből gyúrt kollekciója pedig igazi iskolapéldája volt annak, hogyan lehet a neonszíneket elegánsan viselni.

Bőr

A bőrcuccok immár hivatalosan is a következő őszi/téli szezon toplistás kedvencei lesznek. Láthattuk őket New Yorkban, majd Londonban is, Milánóban pedig szinte egyetlen kifutóról sem hiányoztak. A klasszikus fekete és barna mellett bátran válasszunk lila vagy épp bordó színűt is, és semmiképp se ragadjunk le a kabátnál! Nadrágok, szoknyák, sőt ruhák is garantált, hogy lesznek majd az üzletekben fast fashiontől a high fashionig minden kategóriában.

Megnézem
Összes kép (9)

Vibrálás

A piros és sárga mellé Milánóban az élénk zöld szín is felkerült a népszerűségi listákra, a full neon szettek mellett pedig igazán remek példákat láthattunk arra is, hogyan érdemes a feltűnő színeket bézsekkel és pasztell árnyalatokkal keverni úgy, hogy az eredmény izgalmas maradjon, mégis hordhatóbb legyen az összeállítás. Athleisure lazaságot itt ne is keressünk, sokkal inkább nőies szabásokat, elegáns összeállításokat.

Megnézem
Összes kép (15)

Világító feketék

Talán az élet is megállna, ha kijönne egy téli szezon fekete ruhák nélkül. Szerencsére ilyen csapásra nem kell számítanunk, térdig gázolhatunk a fekete cuccokban. A milánói csapat azonban tudott egy kis glamúrt is csempészni a dolgokba és egy sor éjfekete szettet mutatott be, amik a finoman csillogó díszítésektől vagy a néhol áttetsző anyagtól mégis, szinte világítottak a modelleken.

Megnézem
Összes kép (10)

Állatminta

Csodálkoztunk volna, ha a divatvilág olasz istenei és istennői épp az állatmintákat hagyják ki a kollekcióikból. Cavallitól szinte kötelező, hogy legalább egy kis ocelotminta felkerüljön a kifutóra, és végül ott is voltak a nagyvadak, a leopárd és a tigris is.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top