Shine

Saját, levágott ujját hordja medálként egy nő (18+)

Ennél bizarrabb ékszer valószínűleg nem létezik.

A testmódosításokkal foglalkozó Torz Reynolds direkt levágta a bal kisujja felső másfél ujjpercét. A testrészt ezek után betette a fagyasztóba és egy időre meg is feledkezett róla. Később azonban elővette, és hogy ne menjen veszendőbe, tartósította és medált készített belőle. Ha kíváncsi vagy a bizarr ékszerre, ide kattintva tudod megnézni.

Torz Reynolds (@torzibabes) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2017, időpont: 4:04 (PDT időzóna szerint)

A 30 éves, angol nő azt mondja, már régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy amputálja a fél kisujját. Egy barátja korábban megtette ugyanezt, ő pedig saját bevallása szerint cukinak tartotta a dolgot.

Az ujja megmaradt részét Tekergőnek nevezte el, az első születésnapját (vagyis az amputáció évfordulóját) pedig meg is ünnepelték a párjával, aki kis sapkákkal lepte meg ez alkalomból a kisujjat.

A nő korábban sem riadt vissza az extremitásoktól. 2014-ben például, amikor szakított az akkori barátjával, kivágott egy tetoválást az alkarjából, becsomagolta, akár egy szép ajándékot és postán elküldte a férfinak. Mindezzel kapcsolatban pedig csupán azt sajnálja, hogy nem látta az arcát, amikor kibontotta a csomagot.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top