Shine

Kylie Jennerré plasztikáztatta magát egy férfi

A biológiailag férfinek született, de női lélekkel élő Kyle Leigh az elmúlt négy évet arra áldozta, hogy testben is átalakuljon nővé.

A biológiailag férfinek született, de női lélekkel élő Kyle Leigh az elmúlt négy évet arra áldozta, hogy testben is átalakuljon nővé. Még pedig nem is akármilyen nővé, hanem Kylie Jenner hasonmásává.

Az eredeti Kylie Jenner (Getty Images)

“Kylie Jenner mindig is az a végső célom és inspirációm volt. Mindig is kedveltem őt és utánoztam. Nem voltam alapból szép, hanem széppé tettem magam” – magyarázta Kyleigh.

King Kyleigh (@theonlykingkyleigh) által megosztott bejegyzés, Febr 7., 2018, időpont: 11:46 (PST időzóna szerint)

Kyle 75 000 amerikai dollárt, vagyis mintegy 18 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra, egyebek mellett orr- és állplasztikára, ajakfeltöltésre és mellnagyobbító műtétre, mely során 650 köbcentis implantátumokat rakatott be.

King Kyleigh (@theonlykingkyleigh) által megosztott bejegyzés, Jan 31., 2018, időpont: 7:09 (PST időzóna szerint)

Az emberek azt mondják, nagyon hasonlítok Kylie Jennerre, mindig ezzel viccelnek a barátaim. Magamat pedig úgy emlegetem, mint King Kyleigh, ezt még a bicepszemre is rátetováltattam” – mesélte.

King Kyleigh (@theonlykingkyleigh) által megosztott bejegyzés, Jan 28., 2018, időpont: 12:58 (PST időzóna szerint)

Mindezek ellenére a jelenlegi külsejével még nem teljesen elégedett, további plasztikai beavatkozásokat tervez.

MSN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top