Shine

Jared Leto magassarkúban pózol és még így is álompasinak tartják

Jared Leto Oscar-díjas színész és rockzenész eddig sem visszafogottságáról volt híres, magassarkú pasicipője azonban rá tudott még tenni egy lapáttal a külcsínre.

Jared Leto Oscar-díjas színész és rockzenész eddig sem visszafogottságáról volt híres, magassarkú pasicipője azonban rá tudott még tenni egy lapáttal a külcsínre.

A 30 seconds to Mars frontembere egy Grammy-gálához kapcsolódó esemény vörös szőnyegét koptatta jó ötcentis sarkakon, hófehér félisten/Jézus Krisztus szerelésben. A fehér, hegyes orrú cipő Helmut Lang idei tavaszi/nyári kollekciójának a darabja, amit a gendersemlegességet népszerűsítő designer, Shayne Oliver valóban pasiknak szánt. Mielőtt azonban bárki férfiú éles kanyart venne a női cipők részlege felé, felhívjuk rá a figyelmet: tudni kell viselni ezeket a cipőket és megkockáztatjuk, a rivaldafény innenső oldalán nem mindenki tűnik Jared Letonak. Még Jared Leto sem.

Megnézem
Összes kép (2)

Nem ő egyébként az egyetlen celebritás, aki élvezi, ha pár centit tol rajta a cipője sarka. Harry Styles-nak egy tucatnyi is lehet belőle otthon, de Justin Biebert és Kanye Westet is láthattuk már hasonló lábbeliben.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Ápr 16., 2017, időpont: 7:24 (PDT időzóna szerint)

A western jellegű vagy épp a ’70-es éveket megidéző, külön sarokkal ékesített csodák úgy tűnik stabilan köztünk vannak, így valószínűleg csak idő kérdése, hogy a férfiak mikor kezdenek el szélesebb körben is rákattanni a XIV. Lajos korabeli sikkre.

XIV. Lajos francia király portréja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top