Shine

Újra divatba jön a 90-es évek rettenetes hajcsatja!

Trendi utoljára a kilencvenes években volt, azóta inkább csak zuhanyzáshoz vagy mosogatáshoz fogtuk vele össze a hajunkat. Idén azonban visszatér.

A fülgyűrű, a fodros hajgumi, a choker és az övtáska után a kilencvenes évek egyik újabb jellegzetes kiegészítője jön újra divatba.

Alexander Wang a New York-i divathéten tartott bemutatóján szorosan hátrafogott hajjal küldte kifutóra a modelljeit. Szemből ugyan nem látszik, ám egyáltalán nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy mivel volt hátrafogva a hajuk…

Alexander Wang divatbemutatója a New York-i divatháten (Getty Images)

Nos, íme!

Snobette (@thesnobette) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2018, időpont: 10:04 (PST időzóna szerint)

A fogas hajcsat utoljára a kilencvenes években volt trendi, igaz, azóta sem tűnt el teljesen, hiszen például zuhanyzáshoz vagy mosogatáshoz remekül össze tudtuk vele fogni a hajunkat. Most azonban a kiegészítő hivatalosan visszatért a high fashion világába és jó eséllyel belátható időn belül az utcai divatban is megjelenik majd.

VIVIAN CHEN (@vivvn.chen) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2018, időpont: 8:26 (PST időzóna szerint)

Mindezek fényében már csak abban reménykedünk, hogy a hajcsat kis méretű, színes verziója és vele együtt az ilyen és ehhez hasonló hajviseletek azért nem jönnek újra divatba:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top