Shine

15 sztár, aki nem hajlandó kés alá feküdni

Gyorsan túlzásokba lehet esni a plasztikázással. Egy kis vágás itt, egy kis szilikon ott és máris úgy nézünk ki, mint egy horrorbaba. Szerencsére a hírességek is tudják ezt és bizony sokan vannak, akik hűek tudtak maradni önmagukhoz és nem végezték idősödő viaszbábuként.

Gyorsan túlzásokba lehet esni a plasztikázással. Egy kis vágás itt, egy kis szilikon ott és máris úgy nézünk ki, mint egy horrorbaba. Szerencsére a hírességek is tudják ezt és bizony sokan vannak, akik hűek tudnak maradni önmagukhoz és a jelek szerint nem végezik idősödő viaszbábuként.

Halle Berry

Az Oscar-díjas színésznőről nehéz elhinni, hogy már 51 éves, mégis, szépségét inkább köszönheti a géneknek és az egészséges életmódnak, mint a sebészek késeinek. Ő ugyanis roppantul ellenzi az efféle beavatkozásokat: “Látom a nőket, akik harmincas éveikben plasztikai műtétet csináltatnak; felvarratják ezt, korrigáltatják azt. De ez könnyen visszafelé sülhet el – egyszer elkezded valamerre alakítgatni magadat, aztán idővel azt gondolod, ó Istenem, vissza kellene csinálnom az egészet.”

Halle Berry a SAG Awards-on – 2018. január (Fotó: Getty Images)


Salma Hayek

A mexikói származású színésznő is osztja Halle Berry véleményét. Bár úgy gondolja, minden nőnek meg van a joga, hogy plasztikáztassa magát, nem feltétlenül ezt tartja a legjobb ötletnek. “A plasztikai beavatkozás olyanok, mintha egy generáció egyenruhái lennének. És nem feltétlenül szép az eredmény. Igaz, nem ráncos a szemünk, de nem is szép.”

Salma Hayek a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon, 2018. január (Fotó: WireImage)


Cate Blanchett

A couture divatházak kedvenc színésznője korábban így nyilatkozott a Hollywoodban terjengő plasztikáztatási kényszerrel kapcsolatban: “Nézd meg az ötvenes éveikben járó férfiakat és nőket; ha eltüntetik éveik látható jeleit a beavatkozásokkal, csak megszállottságot és félelmet látni. Ez pedig nem kifejezetten vonzó.”

Cate Blanchett az IWC Filmmakers Award díjátadón Dubaiban, 2017. december (Fotó: Getty Images)


Eva Longoria

A színésznő csak úgy ragyog, a kismamaság igazán jól áll neki, ő pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy nyugalomban teljen a babavárás időszaka. Épp ezért nagy ívben tesz az olyan megjegyzésekre, amelyek szerint nem ártana egy kis mellplasztika neki. “Tetszik, hogy kicsik. Sok nők ismerek, akiknek nagy a mellük és emiatt hátfájásra panaszkodnak vagy túlsúlyosnak érzik magukat.” Ő pedig ebből nem kér.

Eva Longoria a PG Awards díjátadón, 2018. január (Fotó: Getty Images)


Kate Moss

A heroinsikk arca nem titok, már 44 éves. És igen, ez látszik is rajta – épp úgy, mint bárki máson, aki 44 éves. Igaz, az biztos, hogy az alkohol- és drogmámorban telt évek nem tettek jót bőrnek (és egészségének), a szupermodell még így sem szorul rá, hogy felvarrassa ráncait, vékony alakjáról pedig szigorú diétája betartásával gondoskodik.

Kate Moss a Louis Vuittons partiján Londonban, 2017. november (Fotó: Getty Images)


Drew Barrymore

Szarkalábak ide vagy oda, Charlie angyala bizony nem kér a plasztikázásból. “Csúszós lejtő ez nagyon, egy idő után mindenki kicsit viaszbábusan kezd kinézni. Mindent el fogok követni érte, hogy ne induljak el ezen az úton.” Mi pedig nagyon szorítunk neki, hogy ez sikerüljön.

Drew Barrymore a Glamour Women Of The Year díjátadóján New Yorkban, 2017. november (Fotó: FilmMagic)


Julia Roberts

Még 2010-ben foglalta össze tömören az ELLE számára, miért is nem plasztikáztatja magát: “Azt akarom, hogy a gyerekeim tudják, mikor vagyok mérges, mikor vagyok boldog és mikor vagyok valami miatt összezavart.”

Julia Roberts sajtókonferencián Londonban, 2017. november (Fotó: WireImage)


Michelle Pfeiffer

A gyönyörű ,59 éves színésznő eszét szerencsére szintén nem vette el Hollywood, döntését, hogy elutasította a szépészeti beavatkozásokat, ezzel indokolja. “Nem hinném, hogy a férfiak azt akarnák a nőktől, hogy groteszkké plasztikáztassák magukat vagy alultápláltak legyenek, hogy kilátszódjon a csontjuk is. A világ összes plasztikai műtéte sem állíthatja meg, hogy megöregedjünk.”

Michelle Pfeiffer a Golden Globe díjátadón, 2018. január (Fotó: WireImage)


Kate Beckinsale

Bár a színésznő esetén röppentek már fel hírek róla, hogy nem csupán adottságainak köszönheti makulátlanul sima bőrét, ő továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint nem szeretne olyan hollywoodi kisimított arcot, mintha szélcsatornába dugta volna a fejét. Számára édesanyja, a szintén színésznő Judy Loe a példakép, aki méltósággal tudja viselni korát, annak minden picike ráncával együtt.

Kate Beckinsale egy Golden Globe díjátadót követő partin, 2018. január (Fotó: WireImage)


Meryl Streep

A háromszoros Oscar-díjas színésznő határozottan ellenzi a plasztikai beavatkozásokat és mindig is igyekezett, hogy három lányának is megfelelő értékeket adjon át a helyes élethez. “Az a jó benne, hogy öregszel, hogy mikor szerepeket ajánlanak neked, az mindig valami igazán érdekes – többé nem csak a szép főhősnő szerepét osztják ki rád.”

Meryl Streep A Pentagon titkai film premierjén Londonban, 2018. január (Fotó: WireImage)


Beyoncé Knowles

A háromgyermekes popdíva szintén ellenzi a plasztikai műtéteket, sem testét, sem arcát nem hajlandó átszabatni holmi divatőrület miatt. És miért is kellene a divatot követnie, ha egyszer ő maga diktálja azt?

Beyoncé a TIDAL X jótékonysági rendezvényen New Yorkban, 2017. október (Fotó: Getty Images)


Kate Winslet

Leonardo Di Caprio legjobb barinője osztja az Oscar-díjas színész nézeteit és esze ágába sincs átszabatnia arcát vagy testét. “Ez teljes mértékben ellentétes a nézeteimmel. Sosem fogom beadni a derekam.”

Kate Winslet a Hegyek között film vetítésén, 2017. szeptember (Fotó: WireImage)


Julianne Moore

Julianne Moore sem tervezi, hogy megszabaduljon természetes szépségétől. Pár éve erről úgy nyilatkozott, “Mindenkinek azt kellene tennie, amiről úgy gondolja, a legjobb a számára. Személy szerint én nem csináltattam meg soha semmimet. Fontos, hogy képes legyek eljátszani női szerepeket az élet minden szakaszából és nem szeretem az olyan termékeket, amik ledermesztik az arcot egy adott életkorban. Szükségem van rá, hogy kifejezhessem az érzelmeket. Nem zavar az öregedés gondolata, ez az élet része.”

Julianne Moore a Suburbicon – Tiszta udvar, rendes ház premierjén, 2017. október (Fotó: WireImage)


Charlize Theron

Az Oscar-díjas, dél-afrikai származású színésznő tökéletesen elégedett önmagával és 42 éves korához illő megjelenésével. Mint korábban elmondta, “Úgy gondolom, manapság a nők rettegnek tőle, hogy önmagukat ünnepeljék, mert állandóan különböző jelzőket aggatnak rájuk.”

Charlize Theron  az Atomszőke premierjén Los Angelesben, 2017. július (Fotó: Getty Images)


Heidi Klum

A 44 éves szupermodell így vélekedik a szépészeti beavatkozásokról: “Mindenkinek van egy elképzelése arról, mi számít csinosnak és mi nem, és a plasztikázás nekem nem tűnik csinosnak.” Heidi Klum négy gyermeke így igazán szerencsés, hiszen minden nap anyukájuk valódi arcát láthatják, nem csak egy műtétsorozat eredményét.

Heidi Klum a GRAMMY-díj átadóján, 2018. január (Fotó: WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top