Shine

Mindenkinek jól áll a tavasz legtrendibb nadrágja

Idén tavasszal nem egy konkrét fazon lesz a legeslegnagyobb nadrágdivat, hanem egy díszítés, mely szinte bármilyen fazonú nadrágra rákerülhet.

Az idei tavasz legnagyobb nadrágdivatja nem egy konkrét fazon, hanem egy díszítés: a ruhadarab oldalán futó csík. Ez a bizonyos csík pedig számos különféle kivitelben,  szinte bármilyen szabású, illetve hosszúságú nadrágra rákerülhet, akár még elegáns darabokra is. Vagyis ez a trend tényleg mindenkinek jól áll, hiszen a számunkra legelőnyösebb fazonú, stílusunkhoz leginkább passzoló nadrágokat is megtaláljuk most oldalcsíkos változatban. Bár az irányzat nem teljesen új, hiszen az előző szezonokban is jelen volt már, viszont úgy tűnik, az elkövetkezendő hónapokban mindent visz.

Mutatjuk, hányféle stílusban viselheted.

Az alap, minimál verzió: jogger fazonú, fekete vagy szürke nadrág, oldalán legtöbbször fehér vagy piros csíkkal. Lehet bokáig érő, de háromnegyedes szárú is.

A fashionisták nagy kedvence a nadrág statement változata, bő szárral, jellemzően többszínű csíkokkal.

A leggingsszek és skinny nadrágok 2018-ra aktualizált modelljein is ott figyelnek a csíkok.

Persze, hogy a farmernadrágokról sem maradhat le 2018 tavaszán az oldalcsík!

És igen, az oldalcsíkos nadrág is lehet elegáns, például ha a csík csipkéből készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top