Shine

Készül a punci parfüm, a feminizmus illata

Valódi feminista illatot fog rejteni a pink Pussy, azaz Punci parfüm – már ha hihetünk az alkotóknak, akiknek a legújabb illatkülönlegességet köszönhetjük.

Valódi feminista illatot fog rejteni a pink Pussy, azaz Punci parfüm – már ha hihetünk az alkotóknak, akiknek a legújabb illatkülönlegességet köszönhetjük.

Készültek már eddig is különc parfümök, tudjuk, milyen a cicaparfüm vagy a Vogue magazin, ha parfümös üvegbe zárják,  most pedig az is kiderül, milyen egy illat, ha azt a Women’s March (Nők Menete) felvonulás ihleti. A női szolidaritás eme formája múlt év januárjában lépett először az utcára, a hatalmas tömeghez pedig számos híresség is csatlakozott, hogy kifejezzék támogatásukat a nemes ügyek mellett.

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2018, időpont: 1:26 (PST időzóna szerint)

Most azonban, hogy lezajlott az idei Women’s March is, úgy tűnik, a parfümmárkánál újra kell gondolni a design. Az idei esemény szervezői ugyanis elkaszálták a kis kötött támogatókat, mondván, az a nemekre nézve kirekesztő és a női nemi szervet a nőiség privilégiumaként kezeli, ez a nézet pedig nem illik egy olyan mozgalomhoz, amely a nők jogainak érvényesítése mellett minden létező kirekesztő gondolat ellen kiáll: az (amerikai) bevándorlási reformok, az (amerikai) egészségügyi reform, az LMBTQ közösség megkülönböztetése vagy a faji és vallási megkülönböztetések ellen.

További érdekes részletek a Krémmánia Magazinon »

A Pussy, azaz Punci parfüm tervezett üvegcséje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top