Shine

Sminkújdonságok, amiket érdemes lesz kipróbálni 2018-ban

A tavasz közelebb van, mint gondolnánk, ezért érdemes áttekinteni, milyen sminkes újdonságok várnak ránk, amik már a csiripelő jó időt hozzák el a maguk felszabadult vidámságával.

A tavasz közelebb van, mint gondolnánk, ezért érdemes áttekinteni, milyen sminkes újdonságok várnak ránk, amik már a csiripelő jó időt hozzák el a maguk felszabadult vidámságával. Félre hát a téli szürkeséggel, jöjjenek a csillogó színek!

Szemsminkek

Lelkünk tükrei esetén a karakteres, szemhéjtussal vagy egy jó minőségű szemceruzával megrajzolt ívek velünk maradnak tavasszal is. Ha már jól begyakoroltuk azoknak a cicaszemeknek a meghúzását, most abba ne hagyjuk az alkotást. Színek terén a pink smink a népszerűségi lista első helyén csücsül, de elmondható, hogy szemhangsúlyos sminkeknél az élénk árnyalatok lesznek a favoritok: kékek, zöldek, lilák.

Megnézem
Összes kép (3)

Hack tipp: válassz egy csodás pinkes pirosítót és két legyet ütsz egy csapásra, ugyanis azzal is remek rózsás tónust tudsz csempészni szemhéjadra, miközben a szezon másik trendjét, a pirosítót is kipipálhatod.

Megnézem
Összes kép (8)

Szájsmink

A matt hatalom levonul egy picit a porondról és tavasztól helyet ad a fényes és selymes finish-ű rúzsoknak, szájfényeknek. A téli szezon sötét, bogyós árnyalatai helyett az élénk színeket lesz érdemes itt is keresni, főként a narancsokat és pinkeket.

Megnézem
Összes kép (3)

Láthattuk a trendet a Chanel, Sonia Rykiel és a Maison Margiela kifutóján is, de Rihanna Fenty X Puma kollekciójához is élénk ajaksminkeket választottak.

Megnézem
Összes kép (10)

Arcsmink

A központban itt is a ragyogás fog állni, ami hétköznapokon lehet az egészséges arcbőr fénylő üdesége, az esti bulikra azonban erősebben is belenyomhatjuk ecsetünket kedvenc highlighterünkbe.

Megnézem
Összes kép (3)

Ami a szemek esetén a glitter lesz, azt képviselik majd a csillogást adó árnyaló szettek arcunkon. Ne feledkezzünk meg azonban a pirosítóról sem, kár lesz nélküle egyetlen lépést is tenni.

Megnézem
Összes kép (10)

Arctisztítás és ápolás

Készíthetünk csodás sminket, ha bőrünk alatta elhanyagolt, az bizony a leggondosabban feltett alapozón is át fog ütni. Épp ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk nap végén sminkünk eltávolítására, hogy bőrünknek legyen elég ideje fellélegezni. Pucér perceiben pedig kényeztethetjük különféle szérumokkal, eszenciákkal is, hogy kellőképp feltöltődjön.

Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top