nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Shine
“Éreztem, hogy itt valami fog történni” – interjú Borbély Alexandrával európai Oscar-díjáról (videó)

“Éreztem, hogy itt valami fog történni” – interjú Borbély Alexandrával európai Oscar-díjáról (videó)

Borbély Alexandra a Testről és Lélekről filmben nyújtott alakításáért nemrég vehette át a legjobb európai színésznőnek járó díjat. Az európai Oscar-díj átadóján érzett zavaráról, köszönőbeszéde retikülben maradt sorsáról mesélt Lakatos Márknak.
Benecz Judit
Benecz Judit
f Ajánlom

Most, hogy a Testről és Lélekről Oscar-díjra jelölt alkotás lett, ismét izgatottan várhatjuk a márciusi díjátadó eredményhirdetését. Vajon sikerül a triplázás és idén is elhozunk egy csillogó arany szobrocskát?

A különleges szerelmi történet, a nem mindennapi karakterek és a szokatlan helyszínválasztás együttesen valóban magával ragadó, egyúttal elgondolkodtató filmet eredményezett. És bár egy film elkészítése minden esetben csapatmunka, érdemes kiemelni a színészek páratlan alakítását, ami nélkül könnyen üres lufivá válhatott volna a történet.

Borbély Alexandra a filmben nyújtott alakításáért nemrég vehette át a legjobb európai színésznőnek járó díjat Berlinben. Az európai Oscar-díj átadóján érzett zavaráról, köszönőbeszéde retikülben maradt sorsáról és a mindent elöntő érzelemcunamiról mesélt Lakatos Márk stylistnak, közös divatfotózásuk alkalmával.

https://videa.hu/videok/nlc/emberek-vlogok/europa-legjobb-szinesznoje-a-kamerank-dqBrgj3NqrK76gY7

Megosztás Facebookon