Shine

A gála, ahol mindenkin volt bugyi – SAG 2018

A 2018-as SAG gála vörös szőnyegén elmaradtak a lejárt és szükségtelen villantások és a szélsőséges divatbakik is. Volt viszont rengeteg csodaruha.

A 2018-as Screen Actors Guild (SAG) díjátadó gálára minden meghívott húzott alsóneműt, vagy legalábbis nem mutogatta, ha mégsem tette. Elmaradtak a lejárt és szükségtelen villantások és a jelentősebb divatbakik is. Öltözékben minimum az elfogadhatót hozták a hírességek, a legjobban öltözöttek listájára pedig a szokásosnál többen is felkerültek. Szerintünk ők tizenöten.

Margot Robbie (Getty Images)

Margot Robbie ruháját a szokatlan helyen elhelyezett tollak tették elképesztően stílusossá és látványossá. Egyébként pedig kevés menőbb dolog van 2018-ban a vörös szőnyegen, mint a toll.

Kate Hudson (Getty Images)

Kate Hudson Valentino ruhája kétségkívül a legmegosztóbb öltözék az idei SAG-gáláról. A meghatározó, nemzetközi divatoldalak egy része a legrosszabbul, mások viszont a legjobban öltözöttek listájára teszik a színésznőt. Mi az utóbbiakkal értünk egyet. Ez a ruha ugyanis tipikusan olyan darab, amit “tudni kell viselni”. Kate Hudson pedig tudta.

Goldie Hawn (Getty Images)

A 72 éves Goldie Hawn babakék istennőruhában érkezett, mely úgy mellesleg kifogástalanul passzolt lánya, Kate Hudson babarózsaszín szettjéhez is.

Dakota Fanning (Getty Images)

Dakota Fanning szinte látomásszerű volt ebben az elefántcsontszínű estélyiben, mely épp csak egy finom árnyalatnyival tért el a bőrszínétől.

Madeline Brewer (Getty Images)

Hasonló stílusú ruhát választott Madeline Brewer, az Orange Is The New Black sztárja is. A Reem Acra ruhát narancspiros bársonyzandállal és az ahhoz tűpontosan illő rúzzsal foglalta keretbe. A lábbeli, a körömlakk és a rúzs színe ráadásul még a vörös szőnyeg árnyalatával is harmonizált.

Brie Larson (Getty Images)

Brie Larson Gucci estélyijéban az a zseniális, hogy ennyi szín, minta, flitter és kristály együtt akár giccses is lehetne, de mégsem az.

Natalia Dyer (Getty Images)

Az állatövi jegyeket ábrázoló ruhaanyagok mikrotrendje a vörös szőnyegen megmutatta magát, mégpedig Natalia Dyer amerikai színésznő Dior Couture ruhájának szoknyarészén.

Millie Bobby Brown (Getty Images)

Millie Bobby Brownnak gyakorlatilag már bérelt helye van a vörös szőnyeges események legjobban öltözöttjei között. Ezúttal Calvin Klein by Appointment ruhában és Converse tornacipőben volt igazán stílusos az angol színésznő, aki jövő hónapban tölti be kemény 14. életévét.

Vanessa Kirby (Getty Images)

Vanessa Kirby hímzett ruhája annyira mesebeli, hogy még megbocsáthatatlanabbá teszi a színésznő pocsék frizuráját és előnytelen sminkjét.

Danielle Brooks (Getty Images)

Danielle Brooks és ruhájának tervezője, Marc Bouwer közösen bebizonyították, hogy a plus size testalkat és egy pazar estélyi ruha a legkevésbé sem zárják ki egymást. Még ha rengeteg divattervező nem is meri bevállalni a telt alkatú sztárok öltöztetését.

Halle Berry (Getty Images)

Halle Berrynek már védjegyévé váltak a rafinált, testszínű, csillogó és valamilyen áttetsző fekete anyagból készült ruhák. Az elmúlt hónapokban szinte az összes jelentősebb vörös szőnyeges eseményen ilyen típusú ruhában jelent meg, így többek között a tavalyi Oscar- és MET-gálán, de az idei Golden Globe-on és a pár napja megrendezett NAACP Image díjátadón is. Az SAG-gálán egy újabb hibátlan variációt mutatott be erre a témára.

Mary J. Blige (Getty Images)

Mary J. Blige és a fekete-fehér színpárosítás, a legkevésbé sem szokványos “feldolgozásban”,  Jean Louis Sabaj divatháztól.

Odeya Rush (Getty Images)

Odeya Rush még éppen hogy nem retinaszaggató, gótikus futurisztikus szettben.

Lupita Nyong’o (Getty Images)

Lupita Nyong’o általában az élénkebb színeket részesíti előnyben a vörös szőnyegen, sötét ruhában viszonylag ritkán láthatjuk. Pedig…

Kristen Bell (Getty Images)

Kristen Bell, mint drámai tavasztündér, J.Mendel kreációjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top