Shine

Nemsemleges gyerekruhákkal állt elő a neves márka

A gyerekek csak gyerekek akarnak lenni!

A gyerekek csak gyerekek akarnak lenni! – ezzel a jelmondattal dobta piacra a River Island márka első nemsemleges gyerekruha-kollekcióját. A 12 darabból álló kapszulakollekció szürke, fehér és fekete színű, fiúk és lányok által is hordható holmikból áll.

Megnézem
Összes kép (4)

A genderless clothing, vagyis a nemektől független öltözködési stílus a divatiparban már évek óta egyre markánsabban jelen van. Számos márka jelentkezett már nemsemleges kollekciókkal, ám ezek eddig jellemzően felnőtteknek készültek.

Tavaly ősszel aztán a brit John Lewis lánc bejelentette, hogy megszüntetik a kategorikus “lányok” és “fiúk” címkézést a gyerekruháikon és nem választják el többé az áruház gyerekruha-osztályát sem nemek szerint. Ez volt az első jelentős lépés a nemsemleges gyemekdivat útján, melyen most a River Island is elindult.

A cég a kapszulakkolekcióval arra akarja inspirálni a gyerekeket, hogy nekemktől függetlenül fejezzék ki a saját stílusukat.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top