Shine

Illatújdonság, amivel közelebb kerülünk a tavaszhoz

Februárban jelenik meg Audrey Hepburn kedvenc divatházának, a Givenchy-nak az új parfümje, amelynek friss, virágos illatjegyeibe a kakaó fanyar édessége is keveredik.

Februárban jelenik meg Audrey Hepburn kedvenc divatházának, a Givenchy-nak az új parfümje, amelynek friss, virágos illatjegyeibe a kakaó fanyar édessége is keveredik.

A Live Irrésistible 2018-as újítása, a Blossom Crush arca nem más, mint az Ártatlanok, vagy a Lélegezz filmekből ismert fiatal francia színésznő, Lou de Laage.

Hagyd, hogy vágyaid elrepítsenek! Élvezd az élet minden pillanatát! Légy ellenállhatatlan! – A parfüm üzeneteivel meg kell hagyni, nem nehéz azonosulni, ki ne szeretné magáról ledobni már a téli fásultságot és felszabadultan, magabiztosan nekivágni az élet nyújtotta lehetőségeknek.

Givenchy – Live Irrésistible Blossom Crush – a 2018-as új illat

A parfüm kreátora Dominique Ropion volt, akinek már eddig is olyan illatikonokat köszönhetünk, mint Thierry Mugler Alien-je, vagy a Giorgio Armani Acqua di Gioia parfümje. Reméljük az új Live Irrésistible illat is szépen illeszkedik majd a nagyságok sorába. A parfüm legfőbb illatjegyei a rózsa, a bazsarózsa, a kakaóbab és a pézsma.

Givenchy – Live Irrésistible Blossom Crush – a megszokott üvegformába idén új illat költözik

Az üveg formája a 2015-ös Live Irrésistible illatnál megszeretett hosszúkás, texturált üveg, amely ez alkalommal az év színében, vagyis a lilában pompázik. Az új illat itthon 30, 50 és 75 ml-es változatban  is elérhető lesz hamarosan.

Givenchy – Live Irrésistible Blossom Crush

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top