Shine

Katalin hercegné kezéről eltűnt az eljegyzési gyűrű

Katalin hercegné Lady Diana híres gyűrűje nélkül jelent meg a nyilvánosság előtt.

Katalin hercegné a minap a londoni Great Ormond Street Kórház új gyermekgyógyászati központjában tett hivatalos látogatást. Aki megfigyelte a kezét, annak feltűnhetett, hogy hiányzott róla ikonikus gyémánt-zafír eljegyzési gyűrűje, ami pedig szinte mindig rajta van. Ezúttal azonban csupán egyszerű karikgyűrűjét viselte.

Katalin hercegné a Great Ormond Street kórházban látogatott (Getty Images)

Az ékszer hiányára több magyarázat is született. Az egyik, hogy Katalin végtagjai a várandósság miatt vizesednek és egyszerűen azért nem vette fel a gyűrűt, mert szorította az ujját. A másik verzió szerint viszont a kórház szabályzatát követve neki is alaposan meg kellett mosnia a kezeit, mielőtt a kórtermekbe és kezelőkbe lépett volna, így praktikusabb volt,  ha a méretes gyűrűt ezúttal nem veszi fel.

(Getty Images)

Katalin hercegnének néhány órával később egy általános iskolában volt jelenése, ahol viszont már rajta volt az eljegyzési gyűrű, így valószínű, hogy a fenti két magyarázat közül a második állja meg a helyét.

People.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top