Shine

10 bizonyíték, hogy testvérek uralják a modellvilágot

Gigi és Bella Hadid neve kapásból beugrik mindenkinek, ha modell testvérpárokról van szó. Pedig nem a Hadid család az egyetlen, ahol a gyerekek közül többen is a divatszakmában kötöttek ki.

Gigi és Bella Hadid neve kapásból beugrik mindenkinek, ha modell testvérpárokról van szó. Pedig nem a Hadid család az egyetlen, ahol a gyerekek közül többen is a divatszakmában kötöttek ki.

1. Lily Aldridge és Ruby Aldridge

Lily Aldridge és Ruby Aldridge (Fotó: Getty Images)

Bár az Aldridge név talán elsőre a Victoria’s Secret kapcsán juthat eszünkbe, Lily húga, Ruby is már évek óta oszlopos tagja a modellvilágnak. A szexi lány szerepkör helyett neki azonban jobban bejön a lazább, alteros vonal, szájcsücsörítős szelfik helyett így tőle egy hangyányit elvontabb posztokat várhatunk.

Ruby Aldridge (@rubyaldridge) által megosztott bejegyzés, Nov 21., 2017, időpont: 1:31 (PST időzóna szerint)

Lily Aldridge (@lilyaldridge) által megosztott bejegyzés, Dec 7., 2017, időpont: 5:48 (PST időzóna szerint)


2. Bella Hadid és Gigi Hadid

Bella Hadid és Gigi Hadid (Fotó: Getty Images)

Már öcsikéjük, Anwar is a hírnév kapuját döngeti a modellszakmában, egyenlőre azonban a prímet a két leányzó viszi a családban, akik nagy szerencséjükre jókora adagot örököltek ex-modell anyukájuk szépségéből.

? (@bellahadid) által megosztott bejegyzés, Jan 11., 2018, időpont: 8:46 (PST időzóna szerint)


3. Cara Delevingne és Poppy Delevingne

Cara Delevingne és Poppy Delevingne (Fotó: Getty Images)

Bár Cara csillaga fényesebben ragyog, azért nővérének, Poppy-nak sincs oka a kesergésre. Mindketten évek óta élvezik a modellkedéssel járó celeblét előnyeit és hátrányait, bár való igaz, Poppy inkább az előkelő családi háttérnek köszönhetően vesz részt a VIP partikon és alakítja ki magának irigylésre méltó gardróbját.

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés, Jan 13., 2018, időpont: 12:52 (PST időzóna szerint)

Poppy Delevingne (@poppydelevingne) által megosztott bejegyzés, Dec 29., 2017, időpont: 3:09 (PST időzóna szerint)


4. Kendall Jenner és Kylie Jenner

Kendall Jenner és Kylie Jenner (Fotó: FilmMagic)

A Kardashian-klán üdvöskéje, Kendall igencsak kinőtte magát a celeb szerepből és mára ő a legjobban fizetett modell, akinek több mint 86 millióan követik minden lépését csak az Instagram felületén. Testvérkéje, Kylie, mint tudjuk inkább kozmetikai márkája révén ismert, de ügyesen kamatoztatja ismertségét modellként is, hamarosan pedig az is kiderül, hogyan állja meg a helyét az anyaszerepben.

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés, Jan 14., 2018, időpont: 4:01 (PST időzóna szerint)

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Dec 25., 2017, időpont: 12:18 (PST időzóna szerint)


5. Ruth Bell és May Bell

May Bell és Ruth Bell (Fotó: Getty Images)

Az angol ikerpár viszonylag régóta modellkedik, de két éve figyeltek fel rájuk igazán, azóta pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a divatházaknál. Utálják, ha összetévesztik őket és a velük készült interjúkból kiderül, személyiségük sok tekintetben különböző – épp ezért lehet nagy öröm számukra, hogy egy ideje teljesen más külsővel mutatkoznak, ami egy Alexander McQueen reklámfotózás eredményeként született. Ruth mindig is fiúsabb típus volt, így örömmel mondott igent, mikor 2015-ben a neves divatmárka azt kívánta, borotválja le pár milliméteresre hátközépig érő haját. Azóta pedig népszerűségük töretlen és jó eséllyel még sokáig láthatjuk őket a divatbemutatókon és kampányfotókon egyaránt.

SS17 #dior

May Bell (@maynotruth) által megosztott bejegyzés, Dec 20., 2016, időpont: 10:18 (PST időzóna szerint)


6. Langley Fox Hemingway és Dree Hemingway

Dree Hemingway és Langley Fox Hemingway (Fotó: Getty Images)

Dree már 2009 óta, testvére Langley pedig 2015 óta tagja a felkapott modellek csapatának. A divatházak nem csak a divatbemutatókra kérik fel őket, de számos kampányfotózáson is túl vannak már, sőt, a Vogue különböző kiadásainak címlapjaira is felkerültek.

dree hemingway (@dreelouisehemingway) által megosztott bejegyzés, Dec 9., 2017, időpont: 12:50 (PST időzóna szerint)

Langley Fox (@langleyfox) által megosztott bejegyzés, Nov 7., 2017, időpont: 11:42 (PST időzóna szerint)


7. Suki Waterhouse és Immy Waterhouse

Immy Waterhouse és Suki Waterhouse (Fotó: Getty Images)

A testvérpárból Suki neve csenghet ismerősebben, aki már tíz éve modellkedik, ez idő alatt pedig volt már a Burberry és a Redken arca is, de indított saját kiegészítő márkát és a színészkedésbe is belekóstolt már. Húga, Imogen, aki inkább Immy néven vált ismertté, 2015-ben debütált modellként Ashley Williams kifutóján, azóta őt is láthattuk már jó pár címlapon és divatbemutatón, a filmes szakma varázsa pedig úgy tűnik, őt is rabul ejtette.


8. Edie Campbell és Olympia Campbell

Edie Campbell és Olympia Campbell (Fotó: Getty Images)

A brit testvérpárból Edie az, aki ismertebb név a szakmában, igaz régebb óta is modellkedik, mint húga. A Chanel, a Burberry és a Hermés csak három azon neves divatházak sorában, akikkel már dolgozott. Húga némileg lázadóbb természetű, aki elszántan kiáll a nők jogaiért, miközben a modellkedés mellett egyetemi tanulmányokat is folytatott bölcsész szakon.

Edie Campbell (@ediebcampbell) által megosztott bejegyzés, Nov 24., 2017, időpont: 7:41 (PST időzóna szerint)

Olympia Campbell (@olympiaca) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2017, időpont: 4:15 (PDT időzóna szerint)


9. Lizzie Jagger és Georgia May Jagger

Georgia May Jagger és Elizabeth Jagger (Fotó: WireImage)

Jerry Hall és Mick Jagger bizonyára rendkívül büszkék lányaikra, akik mára sikeres karriert építettek fel maguknak a divatiparban. Az idősebbik lány, Lizzie, már 1998-ban feltűnt a kifutókon, amikor édesanyjával Thierry Mugler bemutatóján szerepelt, majd volt a Mango és a Marks and Spencer arca is – de valljuk be, húga, Georgia jóval felkapottabb tagja lett mára a modellszakmának. Ő 2008 óta modellkedik, és valóban A-listás divatházak egész sorának dolgozott már.

Elizabeth Scarlett Jagger (@lizzyjagger) által megosztott bejegyzés, Szept 28., 2017, időpont: 7:07 (PDT időzóna szerint)

Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) által megosztott bejegyzés, Nov 29., 2017, időpont: 8:32 (PST időzóna szerint)


10. Kate Moss és Lottie Moss

Kate Moss és Lottie Moss (Fotó: Getty Images)

Bizony, mióta féltestvére, Lottie is modellkedésre adta a fejét, Kate Moss is felkerülhet a testvérpárok közé. Bár a 20 éves leányzó még messze nem olyan ismert, mint a kétes értékű heroinsikket divatba hozó Kate, azért jó pár felkérés van már a háta mögött, a Bulgarinak pedig 2016 óta az arca.

Kate Moss Agency (@katemossagency) által megosztott bejegyzés, Nov 25., 2017, időpont: 12:40 (PST időzóna szerint)

Lottie Moss (@lottiemossxo) által megosztott bejegyzés, Jan 15., 2018, időpont: 5:30 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top