Shine

Pocsék frizura jön újra divatba

Keveseknek áll jól, viszont sokkal többen vágatják majd ilyenre a hajukat, már csak azért is, mert szinte minden hajhosszból kivitelezhető ez a frizura.

A 2018-as tavaszi-nyári trendeket felvonultató divatheteken bukkant fel újra minden idők egyik legpocsékabb hajviselete, a minifrufru vagy bébifrufru. Vagyis a jellemzően a homlok közepéig érő vagy annál rövidebbre nyírt, sűrű frufru.

Megnézem
Összes kép (4)

Ilyen frufrut vágatott mostanában több híresség, többek között Emma Watson, Emma Roberts, Sofia Boutella és Alison Soudol is. Mindebből pedig arra következtethetünk, hogy ez a hajviselet lesz 2018 egyik meghatározó hajtrendje.

Megnézem
Összes kép (4)

A bébifrufru látszólagos előnye, igazából inkább hátránya, hogy a fiúsan rövidtől a fenékig érőig gyakorlatilag bármilyen hajhosszból, illetve frizurához vágható. Pedig nagyon keveseknek áll jól. Kimondottan szép, arányos arcforma és tökéletes, karakteres szemöldök szükséges ahhoz, hogy ez a hajviselet előnyös legyen valakinek. Leginkább az őzike típusokhoz passzol, mint amilyen Audrey Hepburn volt, vagy akár Audrey Tautou, aki az Amelie csodálatos életében viselt ilyen frufrut.

Ha mégis úgy döntesz, hogy márpedig te bébifrufrut akarsz, semmiképp se állj neki otthon, magadnak levágni, bízd inkább fodrászra a műveletet. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy az a rövid pontosan mennyire rövid. Készülj fel lelkiekben arra is, hogy ezt a frufrut bizony napi szinten karban kell tartani. Könnyű elfeküdni, hajmosás után és reggelente pedig jó eséllyel mindig ki kell majd vasalnod. Ha pedig mégsem előnyös vagy megunod és lenövesztenéd, arra is várnod kell egy ideig, hogy azt a hosszt elérje, amikor hajpánntal vagy csattal el tudd tűzni.

Szóval… kétszer, de inkább annál többször is gondold meg, mielőtt belevág(at)sz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top