Shine

David Beckham a feleségét utánozva növeli tovább vagyonát

A parfümpiacot már kipipálta évekkel ezelőtt, most Victoria Beckham sikerét látva a kozmetikumok felé vette az irányt az ex-futballsztár. David

A parfümpiacot már kipipálta évekkel ezelőtt, most Victoria Beckham sikerét látva a kozmetikumok felé vette az irányt az ex-futballsztár.

David Beckham ugyanis saját márkát indított a L’Oreal-al, aminek első termékei ez év márciusában fognak megjelenni, első körben Amerikában. A House 99 by David Beckham kizárólag férfi kozmetikumokat tartalmaz, amelyek a borotválkozáshoz, szakállápoláshoz és hajformázáshoz kapcsolódnak.

A márka nevébe a 99-es szám egyébként nem hasraütés-szerűen került bele: David és Victoria első fia, Brooklyn 1999-ben született, majd ugyanabban az évben házasodtak össze, valamint akkori csapata, a Manchester United szintén 1999-ben nyerte meg egy szezon alatt az UEFA-bajnokok ligáját, az angol bajnokságot és az angol kupát is.

Olvasd tovább és nézd meg a teljes kollekciót a Krémmánia Magazinon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top