Shine

Nehéz eldönteni, mit gondoljunk Katalin hercegné kucsmaimádatáról

Zsinórban kétszer is a prémes sapkák mára kihalófélben lévő változatára esett a választása Anglia leendő királynéjának, ami utoljára valamikor a &#

Zsinórban kétszer is a prémes sapkák kihalófélben lévő változatára esett a választása Anglia leendő királynéjának, ami utoljára valamikor a ’70-es, ’80-as években volt itthon is a nők első számú fejfedője a hűvös téli napokon.

Akkor még dukált hozzá a szigorúan valódi szőrme kabát is, amelyben a kor trendszetterei akár a szibériai telet is kihúzhatták volna – a látványt tekintve legalábbis, biztosan. Katalin hercegné hála az égnek ekkora túlzásokba nem esett és szövetkabáttal párosította a markáns fejfedőket.

Fotó: Getty Images

Nehéz azonban eldönteni, valóban jó-e nekünk, ha egy vájling méretű szőrrel rohangálunk a fejünkön?

Ha mégis bejön Neked az oroszos látvány és a finom meleget és puhaságot ígérő sapka, arra azért ügyelj, hogy választásod egy műszőrme darabra essen. Manapság már nagyon nem menő leölt állatok szőrébe burkolózni, ellenben a műszőrmék határozottan toplistás kedvencek a téli ruhaanyagok terén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top