Shine

5 öltözködési trükk, ami több kilóval vékonyabbnak mutat

A sztárok is alkalmazzák ezeket a trükköket.

Hosszú kabát

Getty

Egy hosszabb, legalább térd alá érő és az alatta lévő szoknyánál/ruhánál hosszabb, lazán nyitva hagyott kabát vagy akár kardigán elrejti a szélesebb csípőt, de kiegyenlíti a felsőtest és a csípő közti esetleges aránytalanságokat is. Körte és homokóra alkatúaknak is beválik.

Pörgős szoknya

Getty

A deréktól bővülő, pörgős szoknyák szinte minden testalkathoz előnyösek, hiszen a vékony derekat tökéletesen hangsúlyozzák, a kevésbé vékonyat viszont optikailag keskenyítik.

Deréköv

StarStyle

Az előzőhöz hasonlóképp működik a szoros deréköv is, melyet persze nem csak szoknyához tehetsz fel, hanem működik például egy ingruhával, de akár egy kabáttal is.

Fekete-fehér

Getty

Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy a fekete szín vékonyít, de ugyanígy igaz ez a fekete-fehér színpárosításra is, különösképp, ha a ruha szabását rafinált kontrasztok támogatják.

V-kivágás

Getty

A V-kivágás felvelé és lefelé is csodákat művel: az állkapcsot és a nyakat keskenyíti, hangsúlyozza a derekat és optikailat arányos homokóra alkatot mutat.

whowhatwear

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top