Shine

Így hordd a 2018-as év színét, az ibolyalilát

  http://eu.furla.com/store/furlaeu/en_IE/pd/ThemeID.38743800/productID.5106632400/categoryID.69835400 https://hu.sportmax.com/p-2116027306002-

Amennyire 2017 lombzöldje nem vonult be a ruhatárunkba – mert valljuk be, nem álltak tömött sorok a libaf*szöld ruhák előtt -, annyira esélyes, hogy a jövő évre beharangozott lila árnyalat nagy népszerűségnek fog örvendeni.

Végtére is a lila színt eddig is szerettük, sötét tónusait a téli szezonban rendre be szokták válogatni a trendek közé, míg világos árnyalatai tökéletesen passzolnak az habkönnyű macaron színek repertoárjába.

Hogy mennyire jelen van már most is az ultra violet néven futó, kozmikus ibolyalila szín, hoztunk egy válogatást az aktuális ruha, kiegészítő és beauty kínálatból. Meg kell hagyni, változatos stílusokban toporog a küszöbön, hogy január 1-től hivatalosan is bevonuljon ruhatárunkba és piperepolcunkra.

RUHÁK

Nadrágokat, felsőket, nőies ruhákat és műszőrmés télikabátokat is találhatunk az ominózus lila árnyalatban:

Megnézem
Összes kép (13)

KIEGÉSZÍTŐK

Felkutattuk a legdögösebb ibolyalila ékszereket és táskákat, sőt, még cipőket is találtunk ebben a színben:

Megnézem
Összes kép (15)

SMINKEK ÉS PARFÜMÖK

A futurisztikusnak és reménykeltőnek is nevezett lila árnyalat a sminkek terén is jóval barátibb megoldásnak számít, mint az idei lombzöld volt. Metálos árnyalataival elsőrangú partisminkeket készíthetünk, míg pasztelles változataival a hétköznapokon dobhatjuk fel sminkünket:

Megnézem
Összes kép (25)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top