Shine

Földöntúli árnyalat 2018 trendszíne

Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy milyen árnyalatot választott a jövő év színének a Pantone Intézet. A legmeghatározóbb árnyalata, amivel

Futurisztikus hangulatban fog telni a jövő év, a szín ugyanis, ami a divattól a lakberendezésig a design és dekor minden területét áthatja majd, az Ultra Violet névre keresztelt élénk lila lesz.

A Pantone Intézet által kihirdetett, kalandos eredetű lila szín a hivatalos indoklás szerint az eredetiséget, a jövőbelátó gondolkodást hordozza magában. Összetett és elmélkedésre hívó, ami a világűr végtelenségét és annak megannyi rejtett titkát is eszünkbe juttathatja, egyúttal ösztönözhet rá, hogy legyünk bátrak és merjünk a dolgokon túlra tekinteni, álmainkat megvalósítani.

A PANTONE 18-3838 számon futó árnyalat tehát egyszerre futurisztikus, reménykeltő és ösztönző is egyben. Még véletlenül sem unalmas és középszerű, jóval inkább sarkall arra, hogy átlépjük képzeletünk korlátait.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top