Shine

II. Erzsébet királynő divatbakija mindenkit megmosolyogtatott

Az angol királynő tegnap találkozott a Nigériai Főmegbízottal és feleségével, a róluk készült fotó pedig villámgyorsan bejárta a divatsajtót. Történt

Az angol királynő tegnap találkozott a Nigériai Főmegbízottal és feleségével, a róluk készült fotó pedig villámgyorsan bejárta a divatsajtót.

Történt ugyanis, hogy George Oguntade és felesége, Modupe jellegzetes, afrikai ruhát vett fel az audenciára, amelyek lila színe és csíkozott mintája már önmagukban is elegáns harmóniát teremtettek. A királynő ruhája azonban tovább fokozta a terembe zsúfolt összhangot, színeiben ugyanis tökéletesen megegyezett a hivatalos látogatásra érkezett házaspár öltözékével.

Ennél harmonikusabb divatbakit akarva sem lehetett volna összehozni, az pedig már csak hab a tortán, a hogy a királynő virágmintás ruhája még a Buckingham-palota díszes fogadószobájának szőnyegéhez is remekül illett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top