Shine

Megtaláltuk a luxusfeleségek tökéletes karácsonyi ajándékát

Őrülten drága, hihetetlenül fényűző és egy teljes évre kitart tőle a shopping-láz. Így lehetne a legjobban jellemezni az egyik luxus webáruház

Őrülten drága, hihetetlenül fényűző és egy teljes évre kitart tőle a shopping-láz. Így lehetne a legjobban jellemezni az egyik luxus webáruház ajándékötletét, miszerint tulajdonosa egy éven át megkaphatja a Hónap Luxustáskáját. Na, ilyen, amikor a vásárlási utalványt kimaxolják.

A Net-a-Porter kínálatában található az ajánlat, amelynek értékét látva még Köllő Babett sem fintorogna, forintosítva ugyanis csaknem 14,5 milliót kóstál (54256$). A webáruháznál pedig roppant rugalmasak, ennyi pénzért még azt is megengedik, hogy a keretet hárman vásárolják le, sőt, ha nem tetszik a havi ajánlat, másikat is választhat helyette a kedves kuncsaft.

A csomaghoz személyi vásárlási asszisztens is jár, aki segít benne, hogy ne csak drága, de valóban különleges darab kerüljön bele a házi kollekcióba.


230 ezer egy táskáért? Ugyan! Ennél jobban el kell engedni a fantáziát, hogy ennyi pénzt elköltsünk. Nekünk sikerült:

Megnézem
Összes kép (12)

Persze az is előfordulhat, hogy már rogyásig van a szekrény a táskáktól, de ekkor sem kell izgulni, a webshop erre is gondolt! Elérhető ugyanis az ajándékcsomag cipős változata is, itt azonban nem havi, hanem heti (!) szinten vehet magának a boldog utalványtulajdonos egy-egy luxus lábbelit. Igen, ez cirka 52 pár cipellőt jelent.

Ennyinél már sanszos, hogy egy gardrób bővítés is befigyel, dehát ez legyen a legnagyobb probléma, ha valaki bő 41 ezer dolláros, azaz 10,8 millió forintos keretet kap, hogy cipőket vásároljon magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top