Shine

A Trónok harca most a divatőrülteket is megcélozza

A fantasy sorozat már sokmindenkit

A fantasy sorozat szereplői ugyan jelenleg épp rápihennek a folytatásra, azért mindig történik valami a filmmel kapcsolatban, ami nem hagyja, hogy elfelejtsük a hosszúra nyúló szünet alatt.

Ilyen annak a táskakollekciónak a híre is, ami a napokban látott napvilágot. No, ne holmi szitanyomott szatyrokra gondoljon bárki is, a szikra egy belga luxusmárka, a Delvaux designerének agyából pattant ki, aki nem akármilyen kézitáskákat alkotott.

Forrás: www.delvaux.com

A sorozat ihlette kollekció négy luxus kiegészítőt tartalmaz, amelyekből az aktuáltrendeknek megfelelően mini változat is készült. A táskák pedig olyan gyönyörűek, hogy szinte fáj az árcédulára rápillantani és rájönni, ezek bizony toronymagasan az elérhető kategória felett helyezkednek el. 5600 és 9200 dollár között mozog az áruk, vagyis minimum másfél millió forintot kell(ene) kifizetni, hogy az Iron Shield, a Black Beauty, a Queen’s Desire vagy a Golden Glory névre keresztelt szépségek valamelyikét megszerezzük.

Inkább hagyjuk is a piszkos anyagiakat, gyönyörködni ingyen is lehet bennük és érdemes is. A táskák – ki más, mint – a sárkányok anyja, Daenerys Targaryen előtt tisztelegnek, és a harcos, fejedelmi karakterhez illően össze is szedték magukat a készítők, hogy méltó módon utaljanak a birodalom védelmezőjére.

Instagram oldalukon szintén látványos intrót tettek közzé a Couture Exclusive Collection táskáiról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top