Shine

Ajándéktippek karácsonyra, amikkel nem nyúlhatsz mellé

Tévedés azt gondolni, hogy beauty csomagot csak a teljes ötlettelenség esetén lehet ajándékozni egymásnak karácsonykor. A szappan-tusfürdős egyen

Tévedés azt gondolni, hogy beauty csomagot csak teljes ötlettelenség esetén lehet ajándékozni karácsonykor. A szokványos egyenpakkok mellett szinte minden parfüm- és sminkmárka készít olyan szetteket, amiket meglátva bárki körbetáncolná a karácsonyfát örömében – így csak a kedvenc márka nevét kell kideríteni.

M.A.C

Ünnepi fényeket, varázsos csillogást csomagoltak a M.A.C-nél kisebb-nagyobb dobozokba – legalábbis erre következtethetünk, ha végignézzük, micsoda ragyogó beauty szettek várnak ránk… akarom mondani arra, akit megajándékozni szeretnénk. Rúzs csomagok, szemsmink összeállítások,  szemfesték púderek, sőt, még sminkecset készletek közül is válogathatunk, csak aztán el ne felejtsünk írni mi is a Jézuskának egy szívhez szóló levelet.

Megnézem
Összes kép (19)

Estée Lauder

Igazi luxus ragyogás jellemzi az Estée Lauder karácsonyi különlegességeit, amelyek legtöbbjéhez neszeszer is tartozik. A legkülönlegesebb mind közül azonban az a szett, amely olyan sminkszereket tartalmaz, amelyek egy dögös parti smink elkészítéséhez szükséges, ráadásul még egy csillogó, kék clutch is tartozik hozzájuk. A rúzsok és szemsmink összeállítások mellett persze a bőrápolás sem szorul háttérbe, többféle ajándékcsomag is készült, hogy az adott bőrtípusnak leginkább megfelelőt tudjuk kiválasztani.

Megnézem
Összes kép (5)

The Body Shop

Beauty adventi kalendáriumai mellett négyféle termékcsaládjukból is készítettek limitált karácsonyi kiadást: a havas szilva és a havas erdei gyümölcs mellett a vanília chai és House of Holland divatmárkával közösen kialakított ajándékcsomagokat találhatjuk meg a The Body Shopnál. Tusfürdők, parfümök, kézkrémek, testvajak és persze különféle sminkszerek is kerültek a válogatásokba, amelyeknek csomagolása is igazi különlegességnek számít.

Megnézem
Összes kép (14)

Biotherm

Hat különböző szett is megjelent a Biotherm kínálatában, amelyek közül a férfiak számára megfelelő arcápoló összeállítás sem hiányzik. A neszeszereket is tartalmazó csomagok úgy lettek kialakítva, hogy minden bőrtípusnak megfelelően találhassunk ápoló kozmetikumokat bennük: hidratáló, feltöltő és nyugtató hatású krémek, szérumok, arctisztító készítmények egyaránt megtalálhatóak.

Lush

Csak úgy tobzódhatunk a Lushnál a különféle méretű és árkategóriájú szettekben, miközben a csomagolásra sem lehet panasz. Fürdőbombák, szappanok, tusfürdők és más kényeztető kozmetikumok kerültek az ajándékcsomagokba, amik vidám és változatos megjelenésűek. Anyukánk és barátnőnk számára egyaránt találhatunk megfelelőt.

Megnézem
Összes kép (11)

Giorgio Armani

Az olasz luxusmárka legnépszerűbb parfümjei mind ünnepi kiadással rukkoltak elő. A női illatok közül az Acqua di Gioia és a Sì, a férfi változatok közül pedig az Armani Code és az Acqua di Gio díszdobozos változata érhető el. Választható olyan, amelyhez illatban megegyező testápolót csomagoltak, illetve olyan is, amely ezen felül tusfürdőt tartalmaz.

Megnézem
Összes kép (7)

Lancôme

A Lancôme-nál is felsorakoztak a közönségkedvencek: a La vie est belle és a Trésor parfümök, a Hypnôse szempillaspirál, valamint zseniális arcápoló termékek egész sokasága kapott ünnepi ruhát. Kisebb és nagyobb beauty szettek közül egyaránt választhatunk, a parfüm – szempillaspirál összeállítástól a négy darabos arcápoló családig terjed az impozáns skála.

Megnézem
Összes kép (16)

Yves Saint Laurent

Az Yves Saint Laurent ünnepi parfüm- és smink válogatásai idén csillogó, fekete díszdobozban érkeznek a karácsonyfa alá. Női illataik közül a Black Opium és a Mon Paris, a férfi parfümök közül pedig a L’Homme és a La Niut de L’Homme található a kínálatban. A testápolóval, tusfürdővel vagy mini kiszerelésű illattal kiegészült parfümök mellett találhatunk olyat is, aminél sminktermékeket rejtenek a dobozok.  A sminkek szerelmeseinek pedig a márka legnépszerűbb korrektora, szempillaspiráljai és ajakrúzsai várják, hogy kényeztessék leendő tulajdonosukat.

 

Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top