Shine

Akiknek Katalin hercegné unalmas, Meghan Markle-t imádni fogják

Mióta Harry herceg eljegyezte Meghan Markle amerikai színésznőt, a leendő hercegné stílusa körüli érdeklődés újabb magasságokba szökött.

Mióta megtörtént a nagy bejelentés, hogy Harry herceg eljegyezte Meghan Markle amerikai színésznőt, a leendő hercegné stílusa körüli érdeklődés újabb magasságokba szökött.

Meghan Markle nem ússza meg már most sem, hogy összehasonlítgassák Katalin hercegnével, a jövőben pedig, különösen ha Meghan már maga is hercegné lesz, ez csak tovább fokozódik majd. Ma még a brit uralkodóház elsőszámú divatikonja egyértelműen Katalin, ám a legkevésbé sem biztos, hogy ez mondjuk jövő ilyenkor is így lesz.

Bár Meghan Markle sok tekintetben valóban hasonlít Katalin hercegnére, azonban stílusa mégis igazi vérfrissítésnek fog számítani az angol királyi udvarnál – már persze, ha hagyják és nem akarnak majd “Katalin-klónt” csinálni belőle. Ha Meghan hercegnéként is megtart(hat)ja erőlködésmentes stílusát, azok ikonjává válhat, akik Katalin hercegnét unalmasnak vagy koravénnek látják.

Stílusa csinos, elegáns, no és persze szexi is, mégis, távol áll tőle a Kardashianok magamutogatása. Az angol arisztokrácia romantikája helyett persze jobban jellemzi őt a vörös szőnyegeken elvárt glamúros báj, miközben szettjei közül kevés akad, amelyet ne fogadnánk el mi is. Hogy mindezt hogyan illeszti majd össze a derbik tollas kalapjaival, igazán remek kérdés, de biztosak lehetünk benne, hogy parádés lesz a megjelenése.

Megnézem
Összes kép (4)

A stílusfirtatásból nem maradhat ki Katalin hercegné sem, akivel akarva, akaratlanul is összehasonlítják majd a következő pár évtizedben. Nos, Katalin hercegné már akkor is konzervatívabban öltözködött, mikor még Kate Middleton volt, az elmúlt évek alatt pedig a kiskosztümös outfitek temérdek alternatíváját láthattuk tőle, amit minden magára valamit is adó angol arisztokrata megkönnyezhetett örömében.

Meghan Markle 2014-ben és Kate Middleton 2005-ben (Fotók: Getty Images)

Ehhez képest Meghan eddigi öltözködését jóval inkább meghatározták a divattrendek, ami persze érthető is, ha valaki a hollywoodi álomgyárban él és dolgozik. Imádja a Jimmy Choo körömcipőket, a különleges kiegészítőket és látványos ékszereket. Simán felvesz szegecsekkel díszített bőrdzsekit vagy crop topot, de mélyen dekoltált, csillogó miniruhában is láthattuk már. Pedig egy évvel idősebb, mint Katalin hercegné.


Szettek, amiket nagy eséllyel többet már nem vehet fel

Megnézem
Összes kép (4)

Öltözködése tehát legalább annyi izgalmat tartogat, mint az, hogy származása ellenére II. Erzsébet királynő mégis áldását adta, hogy unokája szerelemből házasodjon. Az angolok Grace Kelly-je ugyanis messze áll attól az ideálképtől, amit egy jövendőbeli hercegnétől elvárnának. Lesarkítva Meghan egy idősebb, elvált nő, aki ráadásul félvér és számtalan alkalommal tette már közszemlére bájait a filmvásznon és a magánéletben is. Tősgyökeres hollywoodi lévén pedig vérvonala az angol nemesi családok közelében sincs.

Hál’ Isten azonban, már nem élünk a középkorban, a királynő pedig bölcsen észrevette, milyen boldogságot hozott Harry életébe a lány. Mi, külső szemlélők pedig csak szurkolhatunk nekik, hogy a rengeteg elvárás és szabály ellenére kapcsolatuk erős marad.

Szettek, amikre a Kensington-palota lakói is rábólintanának

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top