Shine

15 éve először nem Gisele Bündchen a világ legjobban kereső modellje

Immár nem Gisele Bündchen a világ legjobban kereső modellje, 15 év után a helyét Kendall Jenner vette át. Más érdekességek is történtek a Forbes éves

A helyét nem más, mint Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner vette át, de más érdekességek is történtek a Forbes éves listája környékén.

Ashley Graham lett az első plus-size modell, aki felkerült a TOP10-be, igaz csak az utolsó helyre. Sajnálkozni persze semmi oka, hiszen éves díjazása, amivel kiérdemelte a pozíciót, 5,5 millió dollárt, vagyis kábé 1 milliárd 463 millió forint volt. Éppen annyi, amennyit a legújabb, 300 ezres átlag magyar keresettel 406 év alatt összehoznánk.

A 22 éves Jenner lány számtalan divatbemutatós fellépésének, reklámszerződéseinek és nem utolsó sorban 84 milliós Instagramos követői táborának köszönhetően ennek többszörösét kereste meg. 2016 június és 2017 júniusa között 22 millió dollárt vihetett haza, ami felér egy izmosabb ötöslottó nyereménnyel is, átszámítva 5,8 milliárd forint.

Persze Gisele Bündchen sem csúszott lejjebb sokat, idén a második helyezett lett, amihez 17,5 millió dolláros gázsi társult. Idén először egy testvérpár is Forbes listás lett, Gigi és Bella Hadid is felkerült rá, mint ahogyan nem meglepő módon a Victoria’s Secret angyalai közül is tündökölnek páran a TOP10-ben.

1. Kendall Jenner – 22 millió dollár

2. Gisele Bündchen – 17,5 millió dollár

3. Chrissy Teigen – 13,5 millió dollár

4. Adriana Lima – 10,5 millió dollár

5. Gigi Hadid – 9,5 millió dollár

6. Rosie Huntington-Whiteley – 9,5 millió dollár

7. Karlie Kloss – 9 millió dollár

8. Liu Wen – 6,5 millió dollár

9. Bella Hadid – 6 millió dollár

10. Ashley Gramah – 5,5 millió dollár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top