Shine

Ilyen, amikor egy világsztár rapper kényezteti a feleségét – aki még nincs is neki

Drake, akiről mostanság azt pletykálják, hogy randizgat Bella Hadiddal, igazán különös gyűjtőszenvedélynek hódol. A kanadai rapper a The Hollywood

Hiába néz ki Drake atom macsónak, most kiderült, hogy egy pasitól egészen szokatlan gyűjtőszenvedélynek hódol, ugyanis női táskákat gyűjt.

Méghozzá nem is akármilyeneket, házi kollekciója csupa Hermés Birkin kézitáskából áll, ami mint tudjuk, első rangú befektetésnek számít manapság. A kanadai rapper is elsősorban ebből a megfontolásból halmozza a női luxus tatyókat, de mint azt a The Hollywood Reporternek elmondta, a kiegészítőket egyúttal leendő feleségének is szánja.

Igaz, a Mrs. Drake címre Bella Hadid pár hete épp várományosnak számít, miután felröppentek a pletykák, hogy a rapper és a modell randizgatnak, azért ez a kapcsolat még meglehetősen frissnek számít. Pláne, hogy az énekes srác igazi szívtipró hírében áll, Rihannával egész sokáig együtt volt, de igyekezett meghódítani Nicki Minaj-t is, valamint kavart Jennifer Lopezzel és Teyana Taylorral is.

Év elején még úgy tűnt, JLo lesz a nagy szerelem (Fotó: instagram)

Bárki is lesz végül a befutó, arra már nem lesz gondja, milyen táskákat hordjon magával, Drake számára pedig gyűjtőszenvedélye még bőven fokozható, például a lenti fotón látható táska ritkaságokkal, amikhez képest az eddigi, 12000 dollár körüli (3 millió forint pluszos) áron  beszerzett Birkinek kismiskának számítanak.

Hermés táska ritkaságok: 25 cm-es matt fehér, himalájai krokodilbőrből készített Brikin táska fehér palládium rátétekkel, egy limitált kiadású Noisette Gulliver bőr Quelle Idole Kelly táska és egy Hermés Extraordinary Collection 25 cm-es fényes fekete, nílusi krokodilbőrből készített Birkin, amit 18 karátos fehérarany rátétek és gyémántok díszítenek (Fotó: AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top