Shine

Bőrrel bevont luxusbudit tervezett a művésznő, aki Donald Trumpról is lerántotta a gatyát

https://www.vogue.com/article/louis-vuitton-toilet-by-artist-illma-gore

Egy amerikai művésznő 24 Louis Vuitton táska anyagával beborított vécét tervezett, ami a napokban kiállításra is került. Hogy talál-e rá vásárlót, azt nem tudni, reklámeszközként mindenesetre jó szolgálatot tett már így is a díszes illemhely – na nem a luxusház számára.

Illma Gore bőrrel bevont vécéje páratlan a maga nemében, igaz funkcionalitása azért hagy némi kívánnivalót maga után. A felhasznált, eredeti Louis Vuitton táskákat használtan vásárolta, áruk összesen 4 millió forintot kóstált és három hónapig ügyködött rajta, hogy a táskák szétcincálásával megalkothassa eme remekművet.

Ha valaki szeretné lakásának legkisebb helységét ezzel a páratlan darabbal díszíteni, Santa Monicában, a Tradesy showroomjában személyesen is megtekintheti és 26 millió forintnak megfelelő amerikai dollár kicsengetése után már csak a hazaszállításáról kell gondoskodnia.

Fotó: Getty Images

A fiatal művésznő egyébként még a múlt évben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az akkor még csak elnökjelölt Donald Trumpról teljesen pucér portrét készített, ami nem csak egy londoni galériában került kiállításra, de bárki számára ingyenesen letölthetővé is tett.

 

Imádata az elnök iránt azóta sem lanyhult, időközben kis puttóvá is változtatta Amerika első emberét, amit William-Adolphe Bouguereau, Ámor és Psyche mint gyerekek műve ihletett.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top