Shine

“Meleg, filippínó férfi vagyok, plus-size alkattal, aki imádja sminkelni magát” – Ő Patrick Starrr, a M.A.C új sminkkollekciójának arca

A karácsonyi ünnepekre érkezik a kozmetikai márka és a YouTube sztár közös kollekciója, ami csupán a kezdetét jelenti hosszabb távú együttműködésüknek

A karácsonyi ünnepekre érkezik a kozmetikai márka és a YouTube sztár közös kollekciója, ami csupán a kezdetét jelenti hosszabb távú együttműködésüknek.

Ellentétben Nicki Minaj vagy Ariana Grande M.A.C-es kollekciójával, Patrick Simondac egy teljes évig fog együtt dolgozni a márkával és ezalatt öt teljes szett kerül majd az üzletekbe.

Bárki számára óriási dolog lenne egy ilyen felkérés, a Patrick Starrr művésznéven futó sminkmester számára pedig különösen az, ugyanis karrierjét egy M.A.C-es üzletben kezdte még 2012-ben. A sminkmárkánál eltöltött idő alatt nem csak szakmailag fejlődött sokat, de érzelmileg is rengeteg támogatást kapott. Mint egy interjúban elmondta, ő a kisebbség kisebbsége: meleg, filippínó férfi, plus-size alkattal, aki imádja sminkelni magát.

További infók a kollekcióról a Krémmánia Magazinon »

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top