Shine

A Spinédzserek főszereplője újra magára húzta szexi, kockás ruciját

Az Alicia Silverstone által alakított gimis menőcsaj karakterét egy generáció lányai irigyelték, cuccai a ’90-es évek legmenőbb szerelései közé

Az Alicia Silverstone által alakított gimis menőcsaj karakterét egy generáció lányai irigyelték, cuccai a ’90-es évek legmenőbb szerelései közé tartoztak.

Épp ezért Alicia azonnal megnyerte a “Hónap Szettje” díjat, mikor 22 évvel a film megjelenését követően egy tévéműsor kedvéért újra magára öltötte a sárga kockás, rakott szoknyás rucit.

via GIPHY

A Lip Sync Battle, vagyis a Playback párbaj műsorvezetője, Chrissy Teigen is majd kiugrott a bőréből, mint Twitteres megosztásában elárulta, élete egyik nagy álma teljesült azzal, hogy Alicia Silverstone-nal szelfizhetett, aki ráadásul az ikonikus sárga szettben volt.

Meg kell hagyni, a 41 éves színésznőn még mindig dögösen áll a ruha, amiért cosplay körökben is mehet a tülekedés, de a legjobb halloweeni jelmezek kategóriában is tuti befutónak számít.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top