Shine

Ezért nem látod sohasem Katalin hercegnét vörös körmökkel

Az hagyján, hogy igazán nem is illenének a stílusához a vérvörös karmincák, a hamarosan háromgyermekes hercegné akkor sem festhetné őket feltűnő

Az hagyján, hogy igazán nem is illenének a stílusához a vérvörös karmincák, a hamarosan háromgyermekes hercegné akkor sem festhetné őket feltűnő színűre, ha szeretné.

A királyi család tagjai számára előírt, a megjelenésükre vonatkozó szabályok ugyanis szigorúan tiltják az efféle hivalkodó részleteket. A hivatalos eseményeken a hölgyek számára a természetes hatású manikűr az elvárt, miután pedig Katalin hercegnéről jobbára csak ilyen alkalmakkor készül fotó, esély sincs rá, hogy az ősz trendszínei ragyogjanak vissza körmein.

Megnézem
Összes kép (2)

Ugyanezen okból nem változtat a lemondását fontolgató II. Erzsébet királynő sem körömfestési szokásain, aki évtizedek óta az Essie márka Ballet Slippers árnyalatát viseli.

Fotó: Getty Images

Katalin hercegnének anno az esküvőjén is visszafogott színű manikűrt készítettek, mint azt akkoriban elárulták, körmöse a Bourjois no 28 Rose Lounge és az  Essie 423 Allure lakkokból keverte össze számára a tökéletes árnyalatot.

Megnézem
Összes kép (2)

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top