Shine

Vagina manikűr – hogy kifejező, az enyhe kifejezés

Meet the Nail Artist Making Vagina Nail Art Safe for Work

Finoman szólva is meghökkentő körömdekorációkat készít egy műkörmös, aki szerint alkotásai simán vállalhatóak akár a munkahelyünkön is. Nos, azt nem tudjuk, mit szólna hozzá az Országos Bírósági Hivatal, mindenesetre a mi szemeink előtt hatalmas kérdőjelek kezdtek el villogni, mikor megláttuk az aprólékos kidolgozású, puncis körmöket. Mégis miért? És ki? És minek viselne ilyet?

A 3D-s vagina mintás körmöket egy Gracie J nevű, New York-i műkörmös készíti, aki @theeditorialnail név alatt posztolja legújabb alkotásait a közösségi médiában. Mint több helyütt lenyilatkozta, művészként munkáiban igyekszik érzéseit kifejezni, azokat a gondolatokat leképezni, amelyek leginkább foglalkoztatják. Így volt ez a puncis körmökkel is, amik jelesül önmagunk elfogadását, szeretetét hivatottak kifejezni.

Hát, végülis ha egy kifejező klitorisszal a körmeinken futkorászunk a nagyvilágban, kétségtelen, hogy jóban lehetünk önmagunk nőiességével. Az már más kérdés, ehhez miért kell neki porcelán szobrocskákat építeni mind a tíz körmünkre.

A hölgy egyébként igazi menő New Yorkban, aki már számos celebritás körmét elkészítette már, bár gyanítható, hogy számukra nem a női test anatómiájából merítette az ihletet.

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top