Shine

Művészet, glamúr és egy briliáns alapozócsalád – M.A.C-es újdonságok, amik miatt örülünk az ősznek

Tobzódhatunk a sminkes újdonságokban a M.A.C-nél, a márka finoman szólva nem aprózta el az őszköszöntést. De miért is tette volna, egy új évszak

Tobzódhatunk a sminkes újdonságokban a M.A.C-nél, a márka finoman szólva nem aprózta el az őszköszöntést. De miért is tette volna, egy új évszak mégiscsak új színeket hoz, ideje hát, hogy a csillámpartis nyárból mi is megérkezzünk a teltebb tónusok világába.

M.A.C X Rossy De Palma

A spanyol színésznővel, Rossy De Palma-val készült közös kollekció épp oly extravagáns lett, mint maga a művésznő, aki nem csak Pedro Almodóvar múzsája, de olyan divattervezők ihletadó modellje is volt már, mint Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler és Sybilla.

A sminkújdonságok limitált szériásak, csomagolásuk pedig mind egy-egy pici műalkotások, amin Rossy De Palma orra, szeme vagy épp szája látható több szögből is, attól függően, hogyan forgatjuk a portékákat. A játékos csomagolás igazán drámai árnyalatokat rejt, vörös, vagy épp sötétlila rúzsok, extrán ragyogó szemhéjpúder paletta és duó, valamint pirosítók, arcárnyalók és látványos körömlakkok is kerültek a kollekcióba.

Megnézem
Összes kép (19)

M.A.C X NICKI MINAJ

Az énekesnővel közös rúzskollekció is végre megérkezett az üzletekbe, ami tömve van szexi nude árnyalatokkal. A rúzsok mellett szájfények is születtek a kollaborációból, amiket 6 különböző árnyalatban találunk az üzletekben, esetükben pedig egy kis ragyogó finish-el is számolhatunk. A teljes repertoárt megtaláljátok a lenti galériában – vigyázat, leesik az állad, ha meglátod, mennyi változat készült.

Megnézem
Összes kép (29)

 

M.A.C VIVA GLAM TARAJI 2

Taraji P. Hensonnal már a második Viva Glam kollekció jelent meg, ezúttal a ’70-es évek glamúros diszkóvilága ihlette a sminktermékeket. A rúzsok és szájfények ráadásul nem csak szépek, de jótékonyt célt is szolgálnak – minden eladott termék ára egy az egyben a MAC AIDS Alapítványához kerül, ami különböző, az AIDS megelőzésével, kezelésével kapcsolatos szervezeteket, csoportokat támogat.

M.A.C Studio Fix újdonságok

Végül essen pár szó a Studio Fix családról is, hiszen mit érnének a látványos szem- és szájsminkek, ha nincs hozzájuk megfelelő minőségű alapozó és púder? A Studio Fix Fluid csapata ennek szellemében tovább bővült az ősz kezdetén és Studio Fix Fluid SPF 15 Skin Balancing Complex néven a korábbi kedvenc Studio Fix Formula megújult változatát köszönthetjük az üzletekben. Matt finish, lágy, könnyen eldolgozható textúra jellemzi, 38 különböző árnyalata közül pedig egész biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A tartós, hibátlan fedést nyújtó alapozó ráadásul SPF15-öt is tartalmaz, így a fényvédelem terén is segítségünkre lehet.

Az alapozó mellett egy púder újdonság is érkezett: a Studio Fix Powder Plus Foundation nem más, mint egy lépéses alapozó és púder kombója, ami mattít és közepes fedést biztosít. A púderből is hasonlóan sok árnyalt közül választhatunk, 42 variáns áll a rendelkezésünkre.

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top