Shine

1,3 milliárdot érő nyakláncot neveztek el Angelina Jolie-ról

A cirka 5 millió dollárt érő nyaklánc páratlan szépség, amit egy hatalmas, fekete csillagzafír medál ékesít. Készítője Robert Procop, az az

A cirka 5 millió dollárt (kb. 1,3 milliárd forintot) érő nyaklánc páratlan szépség, amit egy hatalmas, fekete csillagzafír medál ékesít. Készítője Robert Procop neves ékszertervező, aki korábban Angelina Jolie eljegyzési gyűrűjét is készítette – igen, amit Brad Pitt adott neki, még kapcsolatuk boldogabbik fázisában.

Angelina Jolie eljegyzési gyűrűje – Fotó: Getty Images

A színésznő 2009 óta dolgozik együtt a designerrel, a Style of Jolie kollekción belül már eddig is számos ékszerszépség látott napvilágot. Most azonban magasra tették a lécet, a fekete csillagzafírral ékesített nyaklánc ugyanis mind értékben, mind pedig különlegességében túlmutat a celebritásoktól megszokott kapszulakollekciókon.

A hivatalosan is a legnagyobb fekete csillagzafírként számon drágakő egész pontosan 888,88 karátos,  amelyet további 70, kisebb, 18 karátos rozé arany láncba illesztett csillagzafír egészít ki, amik további 104,42 karátot tesznek ki.

A nyakláncot Star of Jolie-nak nevezték el és jelenleg Amerika-szerte turnézik a kollekció többi darabja társaságában, hogy minél többen láthassák. Az ékszerek eladásából befolyó bevétel egy jelentős része ugyanis jótékony célra megy majd, a háborúk sújtotta országokban élő gyermekek oktatását támogatják az összegből.

Bár az ékszerkollekció többi tagja értékben elmarad a csillagzafír nyakláncétól, azért nem olyan sokkal kisebbek az összegek az árcédulákon. Íme néhány szépség, amiket korábban szintén a hatgyermekes színésznő ihletett.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top