Shine

5 szempillaspirál 2000Ft alatt, ami nem csak olcsó, de jó is

Dunát lehetne rekeszteni a szempillaspirálokkal, annyiféle van. Kefetípusok tucatjai közül válogathatunk, amik dúsítanak, hosszítanak, szétválasztanak

Dunát lehetne rekeszteni a szempillaspirálokkal, annyiféle van. Kefetípusok tucatjai közül válogathatunk, amik dúsítanak, hosszítanak, szétválasztanak – külön-külön vagy épp egyszerre. Teszik mindezt a fillérestől a 10k-s kategóriáig változatos árszinten, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy épp melyiket válasszuk.

Szerencsére akkor is találhatunk szuper ügyes spirálokat, ha nem tudunk, vagy épp nem akarunk egy luxusváltozatot megfinanszírozni, ugyanis a tapasztalatok szerint a drogériás márkák között is lapul jó pár kiváló példa arra, hogy az ár-érték arány bizony lehet csillagos ötös ezen a fronton is.

A Krémmániás értékelések alapján válogattuk ki a következő 5 toplistás pillabajnokot, akiket mind 2000Ft alatt kaphattok meg. Reméljük, nálatok is olyan jól fognak szuperálni, mint az eddigi véleményezők esetén.

Tovább a TOP5 szempillaspirálhoz, a Krémmánia Magazinra »

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top