Shine

Terhességéről nem nyilatkozik Kylie Jenner, de expasis tetkóját már átvarratta

Hétvége óta megy a találgatás, vajon tényleg terhes-e a 20 éves beauty-mágnás celeblány, Kylie Jenner. Ahelyett azonban, hogy végre nyilatkozna,

Hétvége óta megy a találgatás, vajon tényleg terhes-e a 20 éves beauty-mogul celeblány, Kylie Jenner. Ahelyett azonban, hogy végre nyilatkozna, inkább diszkréten régi-új tetkóját villantja meg, ami exe helyett már kedvenc városára utal.

Kylie Jenner agyát ugyanis rendesen elborította a tiniszerelem rózsaszín köde, mikor múlt évben korábbi pasijának szentelte bőre egy darabkáját és Tyga-ra utalva egy pici t betűt varratott a bal bokájához. A szerelem azonban a jelek szerint nem tartott örökké, a 2016 decemberi remekmű elkészülte után alig öt hónappal a pár szakított. Ezt követően kezdett el randizni Travis Scottal, aki az állítólagos baba állítólagos leendő apukája is egyben.

Pinterest

undefined

Igaz tetkót még az új Kedves nem kapott, Kylie azért arról gondoskodott, hogy a régire se emlékeztesse a bokaminta, így a picinyke “t”-ből picinyke “l.a.” lett, Los Angelesre utalván.

Pinterest

undefined

A döntés érthető, a város iránti rajongása is, Los Angeles pedig sanszosan marad a helyén, így újbóli tetoválás renoválásra talán nem lesz már szüksége.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top