Shine

Ennyit ér Melania Trump táskagyűjteménye

Az összeget látva meg sem merném tippelni, a komplett gardrób értéke mekkora összegre rúghat.

Persze egy milliárdos feleségétől nem is kell azt várni, hogy a sarki diszkont üzletben vásárolgat, és bizony a nagy előd First Lady-k is jó ízléssel választották ki kiegészítőiket. Gondoljunk csak Jackie Kennedy-re, akiről a Gucci még táskát is nevezett el.

Forrás: Getty Images

Melania Trumpot egyébként egészen ritkán látni kézitáskával, a hivatalos események alkalmával sem szorongat borítéktáskákat. Azon kevés alkalommal azonban, mikor felkap egyet indulás előtt, nem akármilyen darabokra esik a választása. Hermés Birkin táskából – amelyek mint tudjuk, befektetésnek is első rangú választásnak számítanak – több darabja is van, ezek értéke pedig legalább 5 millió forint egyenként.

Ennyibe kerül az a világosbarna Epsom Birkin is, amelyet a Fehér Házba való beköltözése napján láthattunk kezében, de egy csodaszép, matt krémszínű változatnak is boldog tulajdonosa.

Forrás: Getty Images

Mind közül a legértékesebb azonban egy náluk jóval kisebb Hermés táska, egy 30 cm-es fekete lakk krokodilbőr, arany csatokkal ellátott Birkin. Egy ilyen darab a piacon jelenleg 20-22 millió forint körül összegért cserél gazdát.

Forrás: Getty Images

Persze nem csak ettől a francia divatháztól vásárol szívesen a First Lady. A Céline Phantom tote táskája is igazi luxus modell, ebből a cirka 800 ezer forintos típusból pedig egy biztosan gazdagítja gardróbját.

Melania Trump világos Céline Phantom táskájával – Fotó: Getty Images

Ennek a négy táskának az együttes értéke bő harminc millió forint, ha pedig azt vesszük, hogy egy átlag amerikai nő legalább tizenhárom táskával büszkélkedik, ő pedig messze az átlag felett van minden tekintetben, táskakollekciója értéke lazán meghaladhatja a 200-250 millió forintot is.

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top