Shine

Ilyen szexi vonulást még kifutón nem láttál! A táncosból lett modell megmutatta, mitől döglik a légy

Teyana Taylor még múlt évben hívta fel magára a figyelmet, mikor Kanye West Fade számához készült klipjében a rapper helyett csak őt láthattuk, amint

Teyana Taylor még múlt évben hívta fel magára a figyelmet, mikor Kanye West Fade számához készült klipjében a rapper helyett csak őt láthattuk, amint Flashdance hangulatban, őrjítő táncot lejtett egy lepattant edzőteremben.

Most az épp zajló New York Fashion Weeken tűnt fel a táncosból lett-énekesből lett-modell, aki Philipp Plein 2018-as tavaszi kollekciójának bemutatóján lejtett végig a kifutón, nem akármilyen táncmozdulatokkal fűszerezve a hangulatot.

A divatbemutató záróakkordjától sanszos, hogy leesett a nagyérdemű álla, az első sorban ülő férfiak pedig vélhetően életre szóló élményben részesültek. Teyana vonaglott, mászott, pucsított és terpesztett, oly profin, hogy az egy sztriptízbárban is megállta volna a helyét. Persze az egész show hangulata is túlfűtött volt, a háttérben végig táncoslányok tekerték magukat, amihez valóban passzolt az érzéki lezárás.

Ha a kifutói teljesítménye nem lett volna elég, íme a már említett klip Teyana táncával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top