Shine

Négy különleges ajándék, amivel meglephetjük párunkat

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék terén, amikor párjának kellett vásárolni valamit. A legtöbben ilyenkor vesznek még egy olyan

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék terén, amikor párjának kellett vásárolni valamit. A legtöbben ilyenkor vesznek még egy olyan ajándékot, amit már vettek régebben vagy egy könyvutalványt, hiszen nem jut eszükbe más. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, aminek biztosan hasznát veszi párod a mindennapokban.

Táska

Nemtől függetlenül minden embernek szüksége van egy olyan táskára, amit a mindennapok során tud használni. Természetesen táska választásnál is vannak olyan dolgok, amikre érdemes figyelni mint például, hogy legyen praktikus kialakítású, kényelmes és nem utolsó sorban olyan anyagból készüljön, ami jól bírja a mindennapos használatot.

A Trendhim dán webshopban nemcsak egyéb kiegészítők terén, de a táskákat illetően is széles a választék: hátizsákokat, különböző sporttáskákat, kozmetikai táskákat és oldaltáskákat is árusítanak. A kiváló minőségű bőrből készült darabok hosszú évekig jól bírják a mindennapos használatot.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy párunk milyen időközönként öltözködik elegánsan, azonban manapság már egy csokornyakkendő rengeteg alkalomra kitűnő kiegészítő. Legyen az egy nyári kerti parti, egy esküvő, születésnap vagy egy elegáns évfordulós vacsora, fehér inggel, szövet nadrággal és elegáns cipővel minden férfinak remekül áll ez a kiegészítő.

A csokornyakkendők alakja aligha változott valamit az 1870-es évek óta, kizárólag a kiegészítő felhelyezésének módja. Ez a klasszikusnak mondható darab manapság reneszánszát éli, egyre többen viselik a hétköznapokon is.

Karkötők

Manapság újra népszerűek lettek a férfi karkötők, hiszen nemcsak divatosak és a legegyszerűbb öltözéket is feldobják, de rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni őket. A nyár két legkedveltebb típusa a hajókötélből készült horgonyos és a túrázók által kedvelt paracord anyagból készült darab. Az anyag érdekessége, amit kevesen tudnak, hogy rengeteg országban használják általános hadi kötélzetként, ugyanis nemcsak, hogy 250 kilogramm terhelést bír el, de kibontva akár három méter hosszúságú is lehet.

Ezt a típusú karkötőt más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen nemcsak hogy vagány, stílusos és szerepel a Mad Max című filmben is, de rengeteg olyan tulajdonsága van, amit egy kirándulás vagy utazás során remekül fel lehet használni. Egyszerűen készíthetünk óraszíjat, sátor rögzítést vagy akár cipőfűzőt is.

Mandzsettagomb

A mandzsettagomb tökéletes ajándék lehet, ha életünk párja gyakran visel öltönyt és nyakkendőt. Azon kívül, hogy férfiasságot és eleganciát sugároz, egy különlegesebb darab választása nagy mértékben viselője egyéniségét is tükrözi.

Rengeteg alkalom van, amikor egy mandzsettagomb remekül kiegészíti a férfiak öltözetét, legyen az egy esküvő, állásinterjú vagy akár csak egy elegánsabb vacsora. A dán webshopban számos különböző stílusú darabot találunk, ha pedig az utolsó pillanatban jutna eszünkbe, hogy szükség lenne egy apró meglepetésre, az sem probléma: a futárszolgálat segítségével másnapra minden terméket ki tud szállíttatni a cég, probléma esetén pedig 365 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít a webshop.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top